Libnet.ro
UNICEF

08:30

PSD, dupa ce Iohannis a anuntat consultarea Parlamentului privind referendumul: Este probabil doar o gluma de 1 Aprilie

Hotnews Hotnews,
 PSD, dupa ce Iohannis a anuntat consultarea Parlamentului privind referendumul: Este probabil doar o gluma de 1 Aprilie

Partidul Social Democrat a cerut luni presedintelui Romaniei sa spuna Parlamentului pe ce intrebare vrea sa il consulte, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va consulta Parlamentul privind referendumul pe justitie. De asemenea, PSD a spus ca aceasta noua consultare este probabil doar o gluma de 1 Aprilie, pentru ca Parlamentul a mai fost consultat pe aceasta tema in urma cu doi ani, iar parlamentarii PSD au votat in favoarea referendumului. continuă pe Hotnews

PNL vrea sa dea in judecata PSD dupa ce Posta Romana a distribuit pliante ale social-democratilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca liberalii vor da in judecata PSD dupa ce Posta Romana a distribuit pliante ale social-democratilor.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

Cum ii raspunde PSD lui Iohannis: Probabil a facut o gluma de 1 aprilie

PSD precizeaza ca nu va exprima niciun punct de vedere asupra referendumului pana cand presedintele Klaus Iohannis nu va enunta intrebarea pentru consultarea populara. Partidul Social Democrat nu va exprim.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )