Libnet.ro
UNICEF

15:30

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Ce spunea presedintele despre nominalizarea unui al treilea premier PSD

Antena3 Antena3,
PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Ce spunea presedintele despre nominalizarea unui al treilea premier PSD

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Presedintele declara ca daca social democratii nu sunt in stare sa guverneze, nu va mai numi un alt premier de la PSD. Daca si acest Guvern ar. continuă pe Antena3

Ce prevede Constitutia Romaniei in cazul demisiei unui premier

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Presedintele declara ca daca social democratii nu sunt in stare sa guverneze, nu va mai numi un alt premier de la PSD. in acest moment, conform.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

Lider PSD: Tensiunile din partid, provocate de Iohannis si intretinute din afara tarii

Tensiunile din PSD au fost provocate de presedintele Klaus Iohannis si sunt intretinute din afara partidului sau chiar din afara tarii, pentru destabilizarea formatiunii politice, sustine deputatul Ioan.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

USR ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru

Uniunea Salvati Romania USR) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE si sustine solutia alegerilor anticipate, deoarece coalitia PSD-ALDE si-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna Romania.

PSD DEZGROAPA SECUREA RAZBOIULUI: Lia Olguta Vasilescu anunta SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Olguta Vasilescu vorbeste de suspendarea lui Klaus Iohannis din functie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )