Libnet.ro
UNICEF

09:01

PSD: Guvernul Orban taie prin OUG salariile romanilor cu 12%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Guvernul Orban taie prin OUG salariile romanilor cu 12%

Social-democratii au transmis ca Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12% fiindca asta inseamna adoptarea modelului german de program flexibil, care permite companiilor sa reduca la jumatate norma de lucru a angajatilor, primind o subventie de la stat. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12%. Executivul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme

Social-democratii au transmis ca Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12% fiindca asta inseamna adoptarea modelului german de program flexibil, care permite companiilor sa reduca la jumatate norma de lucru a angajatilor, primind o subventie de la stat.

PSD: Executivul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme

Social-democratii au transmis ca Guvernul PNL taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12% fiindca asta inseamna adoptarea modelului german de program flexibil, care permite companiilor sa reduca la jumatate norma de lucru a angajatilor, primind o subventie de la stat.

PSD, acuzatii grave: Guvernul PNL taie salariile romanilor cu 12%, prin ordonanta de urgenta

Reprezentantii Partidului Social Democrat acuza Guvernul PNL ca taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12%. Practic, Guvernul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme, scriu reprezentantii PSD pe o retea sociala.

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece. Frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban trebuie sa plece deoarece nu a reusit sa convinga cetatenii sa fie alaturi de Executiv in lupta cu pandemia. El a adaugat ca frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte si comunicarea transparenta si credibila.

Ciolacu, mesaj transant: Guvernul Orban trebuie sa plece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca Guvernul Orban trebuie sa plece pentru ca nu a reusit sa atraga romanii de partea sa in lupta cu pandemia. in plus, social-democratul prezinta si o serie de promisiuni care nu au fost duse la indeplinire de premierul Orban si de ministrii din cabinetul sau.

Guvernul Orban a renuntat la restrictiile suplimentare pentru plaje. Raed Arafat (DSU): Propunerea a avut logica ei, dar deja exista regulamente suficiente

Propunerile de restrictii suplimentare pentru plajele de pe litoralul romanesc au fost eliminate din forma finala a hotararii adoptate de Guvernul Orban, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Traian Basescu matura cu Guvernul Orban, dupa explozia cazurilor de COVID-19: Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sanatatii si Premierul

Fostul presedinte, Traian Basescu, a facut dezvaluiri zdruncinatoare la adresa actualei conduceri. Acesta considera ca, atat masurile de preventie adoptate, cat si cele de relaxare, nu au fost cele potrivite, ajungandu-se la actuala criza sanitara, datorata exploziei cazurilor de COVID-19. Am luat niste masuri salbatice care au iritat populatia Europarlamentarul PMP surprinde deseori cu declaratii .

PSD: Guvernul PNL ii taxeaza pe romani cu 700 de euro de persoana

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica dur Guvernul PNL. Liberalii lui Iohannis le iau romanilor din portofel cate un salariu mediu in fiecare an, vreme de un deceniu.

Corp nou la Spitalul Judetean Alexandria. Cristi Barbu: Guvernul Orban nu opreste investitiile, ci promoveaza si dezvolta toate zonele tarii, inclusiv Teleorman

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului Orban, a anuntat ca va fi construit un corp nou, modern si cu echipamente medicale de ultima generatie la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria. Proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )