Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate. continuă pe Ziarul Bursa

PSD Iasi, despre proiectul de buget: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

Ponta, despre proiectul privind pensiile speciale: E doar un exercitiu jalnic de populism care ne face rau tuturor

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, afirma ca nu sustine proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, pe care-l considera un exercitiu jalnic de populism care face rau tuturor.

Conducerea PSD discuta despre demiterea Guvernului Orban. Ciolacu: Este posibil orice

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a calificat, luni, drept foarte proastao eventuala decizie a Guvernului Orban de a-si asuma raspunderea in Parlament asupra bugetului de stat pe 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )