Libnet.ro
UNICEF

01:06

PSD Iasi il sustine pe Grindeanu

Hotnews Hotnews,
 PSD Iasi il sustine pe Grindeanu

Organizatia Municipala Iasi il sustine pe premierul Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a organizatiei. Dupa organizatiile din Timis si Caras Severin, e a treia organizatie PSD din teritoriu care ii ia partea lui Grindeanu in confruntare cu Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

PSD Iasi il sustine pe premierul Grindeanu

Organizatia Municipala Iasi isi arata sustinerea pentru guvernarea PSD si pe premierul Sorin Grindeanu. intr-un comunicat de presa, filiala PSD face apel la o rezolvare.

Tensiuni fara precendent in PSD. SURSE: Sorin Grindeanu i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia de la conducerea partidului

Sedinta cu scantei a Comitetului Executiv National al PSD. Premierul Sorin Grindeanu nu pare dispus sa renunte la functia de premier si, potrivit unor surse, citate de B1 TV, acesta i-ar fi cerut lui Liviu.

Horatiu Pepine: PSD, impotriva premierului Grindeanu. O criza lasata la voia intamplarii |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine sustine, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca seful PSD, Liviu Dragnea, are datoria politica si morala sa explice limpede in mod public care sunt capetele de acuzare impotriva Guvernului. s .

Document: Ce ii reproseaza PSD lui Sorin Grindeanu

Radu Tudor a prezentat la Punctul de intalnire un document care contine concluziile sedintei PSD, legate de activitatea premierului. Acestuia i se reproseaza, printre altele, lipsa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )