Libnet.ro
UNICEF

22:00

PSD: Iohannis si Guvernul Orban trebuie sa recunoasca esecul! Joaca viata romanilor la loterie

Antena3 Antena3,
PSD: Iohannis si Guvernul Orban trebuie sa recunoasca esecul! Joaca viata romanilor la loterie

PSD lanseaza din nou un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si al Guvernului Orban. continuă pe Antena3

PSD: Iohannis trebuie sa recunoasca esecul sau si al Guvernului Sau in a calcula corect calendarul iesirii din starea de urgenta

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa recunoasca esecul sau si al Guvernului Sau in a calcula corect calendarul iesirii din starea de urgenta si sa isi asumea consecintele. in opinia PSD, Iohannis si PNL au ajuns sa joace la loterie vietile romanilor, din prostie si cinism electoral.

PSD acuza Guvernul Orban ca pregateste epurari politice in institutiile publice

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru acuza guvernul intr-un comunicat de presa ca, prin proiectul de lege care reglementeaza starea de alerta, vrea sa isi creeze cadrul legal pentru demiterea sefilor de institutii publice.

PSD acuza guvernul Orban ca taie dreptul romanilor la aer curat: Marea si muntele, doar pentru bogati

Partidul Social-Democrat sustine ca guvernul liberal pune taxa pe aerul curat, dupa ce a anuntat ca doar proprietarii de case de vacanta aflate pe litoral sau la munte vor putea sa se deplaseze in zonele respective, odata cu 15 ani.

PSD: Iohannis sa recunoasca esecul sau si al Guvernului in a calcula calendarul starii de urgenta

PSD solicita ca presedintele Klaus Iohannis sa recunoasca esecul sau si al Guvernului sau in a cal.

Scandal la audierea ministrilor din Guvernul Orban. Corlatean: Putem vorbi de o comanda politica?; Ministru: Nu mai insinuati ca au plecat fraudulos

Senatorii PSD, pe de o parte, si doi ministri ai Guvernului Orban, Violeta Alexandru si Bogdan Aurescu, au avut schimburi dure de replici in timpul audierii de la comisiile reunite de munca si afaceri externe din Senat, punctul de plecare fiind plecarea muncitorilor sezonieri in Germania.

GUVERNUL ORBAN: Parlamentul, decident legislativ privind starea de alerta

Decizia Curtii Constitutionale, de saptamana trecuta, care a hotarat ca reglementarea amenzilor din perioada starii de urgenta este neconstitutionala, si decizia asteptata miercuri cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la starea de alerta, au pus in garda Cabinetul Orban referitor la adoptarea masurilor necesare a fi implementate incepand din 15 mai, cand expira starea de urgenta.

PSD acuza Guvernul de incompetenta criminala: Dupa 15 mai nu vom mai avea nicio restrictie. Premierul habar nu are notiuni elementare de Constitutie

Liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a acuzat Guvernul de incompetenta criminala, pentru ca nu a venit mai repede cu un proiect de lege care sa reglementeze starea de alerta. Pana vineri, cand Romania face primul pas de relaxare sociala, e imposibil sa intre in vigoare o lege privind starea de alerta, urmatoarea etapa dupa starea de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )