Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD: Iohannis rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la Sibiu

Antena3 Antena3,
PSD: Iohannis rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la Sibiu

PSD raspunde prompt noilor critici ale presedintelui Klaus Iohannis. Social-democratii il acuza de lipsa de decenta pe seful statului pentru faptul ca ataca Guvernul cu orice ocazie. Presedintele. continuă pe Antena3

PSD, replica la atacul lui Iohannis: Presedintele rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni

Reprezentantii PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la summitul de la Sibiu si ca atacarea gratuita si nejustificata a guvernului tarii sale denota lipsa notiunilor elementare de comportament politic decent si nepasarea fata de imaginea deplorabila pe care o proiecteaza in perceptia liderilor europeni.

SOCIAL-DEMOCRATII: Iohannis rateaza sansa de a fi decent la summitul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis rateaza sansa de a fi decent in fata liderilor europeni prezenti la summitul de la Sibiu, arata Partidul Social Democrat intr-un comunicat de presa.

Iohannis, in inspectie la Sibiu cu doua zile inaintea Summit-ului liderilor europeni: Orasul arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns marti la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summit-ul liderilor europeni care va avea loc joi, iar concluzia sa a fost ca orasul arata foarte bine.

Papa Francisc a cerut liderilor europeni sa aiba in vedere decalajul financiar

Papa Francisc a cerut, duminica, liderilor europeni sa aiba in vedere si sa discute despre decalajul financiar si ratele scazute ale natalitatii, despre care a spus ca au creat o cortina de gheata intre statele bogate si cele sarace ale Europei si a alimentat emigrarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )