Libnet.ro
UNICEF

00:06

PSD isi lanseaza programul de guvernare la Romexpo. Marcel Ciolacu: il vom explica romanilor in aceasta luna de campanie electorala

B1 B1,
PSD isi lanseaza programul de guvernare la Romexpo. Marcel Ciolacu: il vom explica romanilor in aceasta luna de campanie electorala

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat va fi lansat in cursul zilei de marti, la Romexpo. Tot astazi, ar urma sa fie prezentata si oasatura echipei guvernamentale, asa cum a declarat. continuă pe B1

PSD isi lanseaza programul de guvernare la Romexpo. Marcel Ciolacu: il vom explica romanilor in aceasta luna de campanie electorala

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat va fi lansat in cursul zilei de marti, la Romexpo. Tot astazi, ar urma sa fie prezentata si oasatura echipei guvernamentale, asa cum a declarat.

Citu: PSD isi lanseaza programul pentru saracirea romanilor. Guvernarea PSD a insemnat nationalizarea de facto a Pilonului II

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma, marti, ca PSD isi lanseaza programul pentru saracirea romanilor, referindu-se la ceea ce a insemnat, in opinia sa, guvernarea PSD: 500 de modificari la Codul fiscal, TVA defalcat si nationalizarea de facto a Pilonului II de pensii.

PSD isi lanseaza programul de guvernare si ii indeamna pe romani sa isi ia viata inapoi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca romanii trebuie sa voteze la alegerile parlame.

ASTAZI: PSD isi lanseaza programul de guvernare la Romexpo

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat va fi lansat azi, in cadrul unui eveniment la Romexpo, unde va fi prezentata siosatura echipei guvernamentale, dupa cum a declarat vicepresedintele PSD Mihai Tudose, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu: PNL vrea sa taie pensiile, sa creasca TVA-ul si sa protejeze companiile mari

Marcel Ciolacu a avut marti un discurs taios la adresa Partidului National Liberal si a premierului Ludovic Orban. Presedintele PSD a afirmat ca daca liberalii vor castiga alegerile parlamentare din 2020 vor taia pensiile si vor creste TVA-ul.

Marcel Ciolacu: PNL si Iohannis, la 10.000 de cazuri, au decis ca interesul lor de a face alegeri e mai presus de viata romanilor. Sunt cinici, extrem de cinici!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la lansarea programului de guvernare al social-liderilor, ca Guvernul PNL si Klaus Iohannis nu renunta la alegeri, cu toate ca s-a ajuns la 10. 000 de cazuri pe zi. Sunt cinici, extrem de cinici!, a subliniat liderul PSD.

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

Marcel Ciolacu, veste buna pentru milioane de romani. Ce se va intampla cu pietele inchise incepand de astazi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a aratat extrem de nemultumit de reglementarile prin care premierul Orban a inchis pietele care se desfasurau in spatiu inchis, astfel ca, acesta impreuna cu senatorul PSD Daniel Zamfir au semnat un amendament la ordonanta 782019 prin care nu va fi permisa inchiderea pietelor. Ce i-a transmis Ciolacu premierului Orban Liderul .

Marcel Ciolacu: Eu cred ca PSD va castiga alegerile parlamentare De cate ori Presedintele Romaniei iese sa apere PNL si sa injure PSD inseamna ca PNL scade iarasi in sondaje (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a subliniat ca romanii sunt cei care vor decide viitoarea componenta a Guvernului si s-a aratat increzator cu privire la sansele social-democratilor de a se clasa pe primul lo.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban pregateste un imprumut la FMI

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban pregateste un imprumut la FMI si ca o delegat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )