Libnet.ro
UNICEF

10:15

PSD-istul Catalin Ivan: Nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid. ...

România Liberă România Liberă,
PSD-istul Catalin Ivan: Nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid. ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat pentru MEDIAFAX ca nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid in care sa se regaseasca Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda, iar Elena Basescu va avea o formatiune din partea careia sa candideze din nou la europarlamentare, titreaza Mediafax. Traian Basescu nu mai surprinde pe nimeni de foarte mult timp. Cred ca sunt foarte putini naivi in tara asta care sa creada ca Miscarea Populara nu se va transforma intr-un . continuă pe România Liberă

Ivan: Nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat pentru agentia Mediafax ca nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid in care sa se regaseasca Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian.

Catalin Ivan: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare!.

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca unii liberali au lasat doar PSD sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect, informeaza Mediafax. El a precizat totodata ca protocolul USL nu trebuie renegociat de la zero, ci doar intarit, dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu. Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat, la RFI, ca dorinta PSD este ca Uniunea Social Liberala sa fie la fel de eficienta si la guvernare, cum a fost in opozitie. Cat am fost in .

Catalin Ivan (PSD) la RFI: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare! Protocolul nu se va renegocia de la zero

Unii liberali au lasat doar PSD-ul sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect. O spune, intr-un interviu la RFI, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Catalin Ivan. El precizeaza ca protocolul USL nu trebuie renegociat de la zero, ci doar intarit, dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu.

Catalin Ivan: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare!

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca unii liberali au lasat doar PSD sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect, el precizand totodata ca protocolul USL nu trebuie renegociat de la zero, ci doar intarit, dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu.

Fundatia Miscarea Populara incepe formalitatile pentru infiintarea unui partid cu acelasi nume

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au decis inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta care se va numi Partidul Miscarea Populara, se arat intr-un comunicat transmis sambata presei. UPDATE 3 Cristian Preda: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia. UPDATE 2 Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara: Va fi un control fata de acceptul in partid al tertelor persoane. Nu excludem membri ai altor partideUPDATE 1 Sebastian Lazaroiu: Raman in fundatia Miscarea Populara, nu ma inscriu in partid.

VIDEO Fundatia Miscarea Populara incepe formalitatile pentru infiintarea unui partid cu acelasi nume

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au decis inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta care se va numi Partidul Miscarea Populara, se arat intr-un comunicat transmis sambata presei. Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat pentru Agerpres ca celor care vor dori sa devina membri ai viitorului partid Miscarea Populara li se vor aplica aceleasi criterii ca in cazul fundatiei, punctand ca nu vor fi exclusi cei care au fost membri ai altor formatiuni politice, daca ei corespund respectivelor criterii.

Fundatia Miscarea Populara incepe formalitatile pentru infiintarea unui partidul cu acelasi nume

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au decis inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta care se va numi Partidul Miscarea Populara, se arat intr-un comunicat transmis sambata presei. Revenim cu informatii.

Vom avea un nou partid: Miscarea Populara

Fundatia Miscarea Populara anunta inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul Miscarea Populara.

Fundatia Miscarea Populara va infiinta un partid de centru-dreapta cu acelasi nume

Fundatia Miscarea Populara anunta inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul Miscarea Populara. in urma consultarilor membrilor Fundatiei.

Fundatia Miscarea Populara se transforma in partid

Fundatia lansata de consilierii lui Traian Basescu, Miscarea Populara anunta inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul Miscarea Populara.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )