Libnet.ro
UNICEF

05:30

PSD LOVESTE din nou! Dupa GAFA lui Bacalbasa, Liviu Pop compara occidentalii cu gandaci care invadeaza Romania: Ce, sunt insecte pentru care sa se simta jigniti? (FOTO)

B1 B1,
PSD LOVESTE din nou! Dupa GAFA lui Bacalbasa, Liviu Pop compara occidentalii cu gandaci care invadeaza Romania: Ce, sunt insecte pentru care sa se simta jigniti? (FOTO)

Senatorul Liviu Pop, a postat pe Facebook o imagine in care tarile occidentale SUA, Germania, Austria si Olanda sunt comparate cu niste gandaci. in imaginea editata de fostul ministru al Educatiei il. continuă pe B1

Cosmin Contra, din nou la cutite cu Gica Hagi. Ianis nu poate sa faca pasul la nationala mare. Poate sa ajute la tineret!

Desi Cosmin Contra anuntase ca relatiile cu Gica Hagi au revenit la normalitate, dupa scandalul de acum cateva luni, selectionerul nationalei Romaniei a luat o decizie care va atrage, cel mai probabil, din nou.

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General a delegat principalele servicii publice din Bucuresti catre companiile municipale, de la constructia de drumuri, ntretinerea spatii verzi, parcuri, cimitire, pna la publicitatea stradala

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi delegarea gestiunii catre companiile municipale pentru principalele servicii publice din Bucuresti: construire, modernizare, reparare si intretinere a arterelor de circulatie, administrare parcaje, optimizarea circulatiei rutiere, exploatarea strandurilor si lacurilor, amenajare si intretinere parcuri, spatii verzi, baze sportive, cimitire, fondul imobiliar si organizarea publicitatii stradale. Aceste servicii erau prestate pana acum de Primarie prin directiile de specialitate sau prin alte institutii din subordine. Acestea incheiau contracte cu operatori privati pentru aceste servicii sau le faceau in regie proprie.

Bella Hadid aduce din nou moda blugilor evazati din anii 2000

Bella Hadid marcheaza intoarcerea blugilor evazati pe care ii purtam cu atata mandrie in anii 2000.

Guccifer, hackerul care a spart contul familiei fostului presedinte al SUA, din nou in fata procurorilor. Americanii cer extradarea sa (VIDEO)

Celebrul hacker Guccifer, pe numele sau adevarat Marcel Lazar Lehel, a ajuns din nou in fata procurorilor. Hackerul, inchis la penitenciarul Barcea pentru 7 ani, a fost adus cu salvarea la Curtea de Apel Alba.

Trump spune ca, cel mai probabil, se va ntlni din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump a spus luni ca, cel mai probabil, se va intalni din nou cu Kim Jong Un, in acelasi timp aparandu-si eforturile de a convinge Coreea de Nord sa renunte la armele nucleare.

Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a fost gasita dupa ce disparuse din nou

Fata de 13 ani, care in urma cu doua saptamani si-a injunghiat bunica, a fost data in urmarire nationala. Fata fugise de acasa, imediat dupa incident, insa a fost gasita si dusa la un centru pentru.

Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a disparut din nou. A fost data in urmarire nationala

Fata de 13 ani, care in urma cu doua saptamani si-a injunghiat bunica, a fost data in urmarire nationala. Fata fugise de acasa, imediat dupa incident, insa a fost gasita si dusa la un centru pentru.

Retrageri in masa din Masonerie dupa ce DNA a intentat un proces impotriva a doi membri ai Asociatiei `Marea Loja Nationala din Romania`

Asociatia Marea Loja Nationala din Romania MLNR) se confrunta cu un val de plecari. Peste 2. 000 de membri ai acesteia, cei mai multi dintre ei functionari publici, au parasit MLNR dupa ce, in 2017,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )