Libnet.ro
UNICEF

13:30

PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Playtech Playtech,
PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Liderii PSD au decis astazi sa nu voteze prelungirea starii de alerta in forma propusa de Guvernul Orban. Mai mult, social-democratii intentioneaza sa modifice documentul in Parlament. Mai multe detalii despre ultima lovitura a Opozitiei, in continuare. PSD, lovitura de gratie pentru Guvern Nici apelul sefului statului, nici insistentele premierului, nu ii indupleca pe parlamentari . continuă pe Playtech

Lovitura grea pentru mii de romani. ANAF a decis. Se intampla de la 1 iulie

Lovitura grea pentru unii romani! Decizia ANAF le schimba total socoteala. Ce se va intampla de la 1 iulie? Iata declaratiile ministrului de Finante despre proiectul demarat recent care a fost pus pe linia de asteptare mai bine de 10 ani! Decizie ANAF: Ce se intampla de la 1 iulie? ANAF a pregatit o lovitura .

Ce se intampla acum la INML. Prima reactie a familiei lui Costin Marculescu

Familia regretatului actor este in soc din cauza vestii care a cazut ca un fulger asupra lor, dar si asupra fanilor vedetei. Ce ipoteze aduc rudele barbatului si ce se intampla acum la INML? Reactia familiei lui Costin Marculescu dupa decesul acestuia Cumnatul lui Costin Marculescu a ajuns in urma cu cateva momente la Istitutul .

Ce se intampla acum cu Michael Schumacher. Medicul lui a facut anuntul asteptat de toata lumea

Renumitul pilot de Formula 1 Michael Schumacher nu si-a revenit nici acum dupa accidentul teribil suferit la schi, in anul 2013. Familia sa cauta inca solutii la cei mai experimentati medici de pe mapamond. Care este starea lui Michael Schumacher. Doctorul lui a facut anuntul asteptat de toti fanii Familia si apropiatii pilotului de Formula .

Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Panica in randul dinamovistilor: a aparut primul caz de COVID-19 in Liga intai! Testul a iesit pozitiv, iar informatia a fost transmisa in aceasta dimineata. Ce masuri s-au luat la Dinamo si cine este cel infectat cu noul coronavirus, in continuare. Primul caz de COVID-19 la Dinamo Una dintre primele masuri ce s-au luat dupa .

PSD nu voteaza prelungirea starii de alerta in forma ceruta de Guvernul Orban

PSD nu va vota o prelungire a starii de alerta in aceeasi forma in care a fost aplicata pana acum, a.

Guvernul Orban este condamnat prin decizia CCR sa mareasca pensiile cu 40% de la 1 septembrie

Am avut o situatie similara in 2010. Regimul Basescu-Boc a decis atunci, pentru ca Romania nu mai era finantabila, sa reduca salariile cu 25% si pensiile cu 15%. CCR s-a opus reducerii pensiilor, prin decizia nr. 872, din 25 iunie 2010. Aceeasi decizie este valabila si astazi, marirea pensiilor prin lege cu 40% este un drept castigat, iar faptul ca nu a intrat inca in plata nu este relevant pentru aplicarea legii de la 1 septembrie.

Romania Curata: Guvernul Orban taie fonduri europene de 500 de milioane de euro de la autostrazi si cai ferate si le directioneaza catre companii

Pentru unii, titlul poate sa para o stire buna, dar nu si pentru cei care ne dorim infrastructura pusa la punct si dezvoltare pe termen lung in Romania cu fondurile europene limitate pe care le avem la dispozitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )