Libnet.ro
UNICEF

05:00

PSD merge pana la CAPAT: Planul SUSPENDARII presedintelui IOHANNIS prinde contur: Nu este necesar, ce spune CONSTITUTIA

B1 B1,
PSD merge pana la CAPAT: Planul SUSPENDARII presedintelui IOHANNIS prinde contur: Nu este necesar, ce spune CONSTITUTIA

Coalitia urmeaza sa decida daca va demara procedurile de suspendare ale presedintelui, in contextul in care seful statului refuza de o luna sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a Laurei Codruta. continuă pe B1

Un influent baron PSD dezvaluie planul suspendarii PRESEDINTELUI: DECIZIA E INEVITABILA

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca suspendarea presedintelui Klaus Ionannis este o decizie inevitabila in conditiile in care acesta refuza sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a.

Lider PSD: Procesul suspendarii presedintelui ar putea deveni inevitabil

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis poate fi suspendat in conditiile in care acesta nu respecta hotararea Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Liderul PSD lasa sa se.

PREVIZIUNI sumbre pentru Liviu Dragnea: Risca prabusirea TOTALA! DETALII incendiare din culisele SUSPENDARII lui Iohannis

Politologul Stelian Tanase sustine ca o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar putea fi catastrofala pentru Liviu Dragnea, pentru ca o suspendare ratata l-ar relegitima pe Iohannis si ar un.

Afacerile parlamentarilor din Gorj. Firma unui deputat PSD merge cel mai bine

Trei parlamentari gorjeni au si statutul de oameni de afaceri. Este vorba de deputatii Mihai Weber PSD) si Dan Valceanu PNL), dar si de senatorul Scarlat Iriza ALDE).

Scandalul caselor Presedintelui Iohannis. intreaga poveste, prezentata la Sinteza Zilei

Scandalul caselor lui Klaus Iohannis persista. Eugen Teodorovici a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca i-a cerut deja sefului ANAF sa-i prezine o situatie clara cu banii pe care statul trebuie.

Forumul Judecatorilor solicita Curtii Supreme si presedintelui Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie si presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legii de modificare a Codului Penal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )