Libnet.ro
UNICEF

11:00

PSD obliga Guvernul Orban sa mareasca alocatiile copiilor de la 1 iulie

Adevărul Adevărul,
PSD obliga Guvernul Orban sa mareasca alocatiile copiilor de la 1 iulie

Camera Deputatilor a respins miercuri ordonanta de urgenta prin care Guvernul Orban amana cu sase luni intrarea in vigoare a legii date anul trecut de PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii. 209 de deputati au votat pentru, 98 s-au abtinut iar 3 au votat impotriva. continuă pe Adevărul

PSD ameninta guvernul cu o noua motiune de cenzura daca nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul sau va depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca acesta nu va dubla alocatiile pentru copii si nu va mari pensiile.

Marcel Ciolacu: Record istoric! 1 miliard de euro pierderi estimate doar in acest an. Guvernul Orban ne-a intors cu 2 ani in urma

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza guvernul PNL ca a intors Romania in timp cu doi ani si jumatate.

Ion Cristoiu: Cum a petrecut Guvernul Orban in plina zi de lucru

Jurnalistul Ion Cristoiu analizeaza scandalul provocat de fotografia in care premierul si cativa ministri sunt fara masca, beau si fumeaza in biroul lui Ludovic Orban de la Guvern si explica de ce USR, singurul partid a carui interventie publica ar fi rascolit Romania in acest caz, nu a facut-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )