Libnet.ro
UNICEF

08:45

PSD si PNL, umar la umar n cursa pentru europarlamentare (sondaj INSCOP)

Hotnews Hotnews,
 PSD si PNL, umar la umar n cursa pentru europarlamentare (sondaj INSCOP)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare, PSD ar obtine 27,8%, urmat indeaproape de PNL, cu 26,7%, in timp ce USR 10%) s-ar clasa pe locul 3, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda Fundatiei Konrad Adenauer. continuă pe Hotnews

Sondaj INSCOP: PNL si PSD, la egalitate in optiunile de vot ale romanilor la alegerile europarlamentare (FOTO)

Ultimele statistici oferite de INSCOP arata ca PNL si PSD sunt aproape la egalitate in optiunile de votale romanilor la alegerile europarlamentare din luna mai. Sondajul realizat in ianuarie si.

Sondaj INSCOP. PNL sufla in ceafa PSD. Cat de bine stau USR, PLUS si ALDE

Intentia de vot pentru alegerile europarlamentare arata o lupta cot la cot intre un PSD care se prabuseste si un PNL in plina revenire, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research. USR si PLUS, care au fost masurate sepaarat, au 10%, respectiv 7%.

Sondaj INSCOP. Doua treimi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cum vad UE

Romanii sunt mult mai pesimisti in ceea ce priveste viitorul tarii in comparatie cu directia in care se indreapta Uniunea Europeana, arata un sondaj al INSCOP Research.

Exclus din PSD, Marian Neacsu s-a nscris n Pro Romnia si va coordona campania pentru europarlamentare a partidului lui Ponta

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, s-a inscris in Pro Romania si va coordona campania pentru alegerile europarlamentare.

Liga 1: Dinamo continua cursa pentru play-off (1-0 vs Sepsi)

Dinamo Bucuresti a invins, scor 1-0, in deplasare, formatia Sepsi Sf. Gheorghe si continua sa spere la accederea in play-off-ul Ligii 1. Cainii rosii au obtinut al doilea succes consecutiv, insa trebuie sa fie ajutati si de rezultatele celorlalte partide pentru a putea urca in clasament. Cu 28 de puncte, dinamovistii se afla la cinci puncte distanta de locul al saselea, ocupat in acest moment chiar de adversarii de sambata seara.

Ludovic Orban, despre BUGETUL pe 2019: PNL vrea finantare pentru CENTURA BUCURESTIULUI (VIDEO)

Pre;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, carealizarea centurii Bucurestiului ar trebui sa fie una dintre prioritatile zero ale actualului Guvern. Finantarea autostrazii de centura a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )