Libnet.ro
UNICEF

14:15

PSD: Presedintele Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societatii romanesti

Antena3 Antena3,
PSD: Presedintele Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societatii romanesti

Cu o ora inainte ca presedintele Iohannis sa faca declaratii publice, exista deja un mesaj transmis de PSD in care presedintele e numit dezbinatorul. E acuzat ca incurajeaza miscarile extremiste si. continuă pe Antena3

PSD: Klaus Iohannis sa si ceara scuze imediat pentru afirmatiile sale iresponsabile mpotriva Jandarmeriei

PSD ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze imediat pentru afirmatiile sale iresponsabile impotriva Jandarmeriei, care a actionat legitim si legal, potrivit unui comunicat de presa al formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

PSD: Iohannis, dezbinatorul care a ncurajat protestele de strada anarhice

PSD l-a acuzat luni, printr-un comunicat de presa, pe presedintele Klaus Iohannis ca este dezbinatorul care a incitat la anarhie sociala si ca astfel s-a ajuns ca persoane violente, pornite pe distrugere, sa se simta indreptatite la excese, atat in mesajele publice cat si in comportament si atitudine si sa deturneze si sa confiste, pentru interesele lor obscure, manifestatiile de strada. Potrivit PSD, Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societatii romanesti.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis dovedeste inca o data ca este sponsorul politic al violentei si al manifestarilor extremiste

Liviu Dragnea a condamnat violentele din Piata Victoriei si spune ca presedintele Klaus Iohannis este sponsorul politic al acestora. Evenimentele violente din Piata Victoriei din seara zilei de 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )