Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD si Pro Romania - proiect de lege privind acordarea gratuita de masti de protectie pentru fiecare roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD si Pro Romania - proiect de lege privind acordarea gratuita de masti de protectie pentru fiecare roman

Parlamentari de la PSD si Pro Romania au initiat un proiect de lege care prevede acordarea de masti de protectie, gratuit, de catre Ministerul Sanatatii, fiecarui cetatean roman, pana la data de 15 mai, pentru a se proteja de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de lege: Masti gratis pentru populatie acordate de stat pana la 15 mai

PSD si PRO Romania au depus, joi, la Parlament un proiect de lege care obliga statul sa acorde gratuit un set de 30 masti de protectie pentru fiecare cetatean roman aflat pe teritoriul Romaniei pana la data de 15 Mai 2020.

Pro Romania vrea ca statul sa acorde un venit minim garantat de 1.500 lei tuturor persoanelor afectate de coronacriza

Pro Romania a initiat miercuri un proiect de lege pentru introducerea unui venit minim garantat de 1. 500 de lei pentru toate persoanele afectate negativ de coronacriza. Ajutorul este prevazut a se acorda atat pe perioada starii de urgenta, cat si pentru o perioada de sase luni de la incetarea acesteia.

VICTOR PONTA SI PRO ROMANIA PROPUN: 4 mai, data repornirii economiei nationale

Pro Romania, formatiunea politica al carei presedinte este fostul premier social-democrat Victor Ponta, sustine ca activitatea economica ar trebui reluata la inceputul lunii mai si propune zece masuri pentru relansarea economica a tarii noastre. Masurile respective au fost aprobate, ieri, de membrii Biroului Executiv al Pro Romania si privesc mai multe domenii de activitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )