Libnet.ro
UNICEF

21:15

PSD il va propune pe Titus Corlatean sa preia functia de presedinte interimar al Senatului Melescanu va demisiona (Ciolacu)

Hotnews Hotnews,
 PSD il va propune pe Titus Corlatean sa preia functia de presedinte interimar al Senatului Melescanu va demisiona (Ciolacu)

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca Titus Corlatean este propunerea Comitetului Executiv pentru presedintia interimara a Senatului, dar decizia apartine grupului social-democrat de la Senat, relateaza Mediafax. Presedintele interimar al PSD a mai spus ca Teodor Melescanu si-a exprimat dorinta de a demisiona de la Senat. continuă pe Hotnews

PSD il va propune pe Titus Corlatean sa preia functia de presedinte interimar al Senatului. Ciolacu, despre Melescanu: Mi-a spus ca ar dori sa isi inainteze demisia

Liderii social-democrati au decis, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca partidul sa il sustina pe Titus Corlatean pentru functia de presedinte interimar al Senatului, pana cand va fi.

Titus Corlatean, propunerea PSD pentru functia de presedinte interimar al Senatului

Comitetul Executiv National al PSD a decis sa il sustina pe Titus Corlatean pentru a prelua functia de presedinte interimar al Senatului pana cand va fi publicata motivarea Curtii Constitutionale cu privire la actualul sef al Camerei superioare, Teodor Melescanu.

Ciolacu: Cei care nu vor fi prezenti in ziua motiunii vor fi suspendati din PSD. Titus Corlatean va fi presedintele interimar al Senatului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la finalul CEx a partidului, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului reprezinta prioritatea numarul unu. De asemenea, acesta i-a amenintat cu suspendarea pe social-democratii care nu vor fi prezenti in ziua votului.

Titus Corlatean, socat de minciunile PNL si USR: Disperare din partea Puterii. Chestiune absolut rusinoasa, fara precedent

Titus Corlatean a acuzat PNL si USR ca incearca sa blocheze sesizarea Comisiei de la Venetia de catre PSD privind modificarile pe care Guvernul vrea sa le aduca legii electorale, prin minciuni si manipulari la nivel european.

PSD propune majorarea salariilor cu 10% pentru angajatii unui anumit minister. Cine face exceptie

O initiativa legislativa formulata de mai multi parlamentari PSD, depusa recent la Senat, vizeaza majorarea cu 10% a salariilor angajatilor dintr-un anumit minister.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )