Libnet.ro
UNICEF

18:30

PSD a stabilit locul si ora pentru marele miting din weekend

B1 B1,
PSD a stabilit locul si ora pentru marele miting din weekend

In sedinta Comitetului Executiv National de luni, liderii PSD au stabilit organizarea mitingului anuntat pentru sustinerea premierului Viorica Dancila pentru sambata la ora 20 in Piata Victoriei. Despre. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub.

Marele miting PSD, smbata, la ora 20.00, n Piata Victoriei. Tema - abuzurile din justitie. Dragnea: Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pna la capat

Marele miting al PSD va avea loc sambata, 9 iunie, la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul de protest fata de abuzurile din justitie. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat, a declarat Liviu Dragnea.

Tariceanu anunta participarea ALDE la marele miting PSD: Protestam fata de toate ABUZURILE, ILEGALITATILE si PROTOCOALELE secrete din ultimii ani

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat duminica seara ca formatiunea pe care o conduce va participa la marele miting pe care il va organiza PSD. Da, participam la mitingul PSD -.

Miting PSD, sambata, in Piata Victoriei. Dragnea: Facem un miting impotriva abuzurilor si pentru respectarea democratiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marele miting al PSD va avea loc sambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul impotriva abuzurilor, protejarea Justitiei si respectarea democratiei.

Informatii exclusive din interiorul PSD. Contraatacul decisiv se pregateste la marele miting

In PSD s-a dat alarma si se pune la punct strategia pentru contracararea atacurilor la care se astepta liderii Coalitiei. Deja au aparut tot mai multeplangeri penale pentru ministri. O parte a.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Condamnare pe viata pentru doi frati din Maramures care au ucis un politist in biroul sau

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati, luni, la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare. Seful de post Gheo.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )