Libnet.ro
UNICEF

20:45

PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Hotnews Hotnews,
 PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Social-democratii vor asigura cvorumul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si vor vota impotriva la investirea Guvernului Florin Citu. Vom merge la vot, vom vota impotriva Guvernului Citu. Si vom veddeciziile CCRea cu atentie daca PNL va respecta, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu a confirmat ca PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a confirmat ca parlamentarii formatiunii politice pe care o reprezinta vor fi prezenti in sala plenului reunit, insa vor vota impotriva investirii Guvernului Citu.

Surse: PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Potrivit unor surse, social-democratii vor asigura cvorumul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, insa vor vota impotriva Guvernului Citu.

PSD ar fi decis sa asigure cvorumul la votul de investitura, dar nu va vota pentru instalarea guvernului Citu

Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul de sedinta la votul privind investitura guvernului Citu, dar nu vor valida instalarea cabinetului, spun surse social-democrate citate de G4Media. ro, la capatul sedintei.

Marcel Ciolacu: PSD voteaza impotriva Guvernului Citu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD a declarat, marti, ca social-democratii vor vota impotriva Guvernului Citu. Asta inseamna ca PSD-istii vor asigura cvorumul, deschizandu-se astfel drumul spre.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va participa la votul pentru investirea Guvernului Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor participa la votul pentru investirea Guvernului Citu si vor vota impotriva. Ciolacu a precizat si ca social-democratii vor urmari cu atentie daca PNL va vota propriul guvern sau nu.

Conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului

Premierul desemnat Florin Citu si echipa de negociere a PNL incep luni, discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament. Tot luni, conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului, dat fiind ca lista Guvernului si programul de guvernare au fost depuse inca de vineri, transmite News. ro.

Orban acuza PSD ca a refuzat sa stabileasca data votului pentru investirea Guvernului Citu, stabilind doar partial calendarul procedurii

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a criticat, luni seara, PSD, pe care-l acuza ca a stabilit doar audierea ministrilor, nu si data votului pentru investirea Guvernului Citu, asta dupa ce au inregistrat o premiera - chiulul de la votul de investire. Potrivit lui Orban, social-democratii nu mai au nimic a face cu Constitutia, cu legile si cu bunul simt.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Orban anunta ca va solicita un calendar cat mai rapid al investirii Cabinetului Citu, estimand ca votul Parlamentului ar putea fi dat intr-o saptamana

Premierul interimar Ludovic Orban anunta ca premierul desemnat Florin Citu a depus vineri la Parlament lista cabinetului propus si programul de guvernare si spune ca va solicita un calendar cat mai rapid pentru votul de investire, estimand ca joi sau lunea viitoare sa aiba loc votul de investire a Guvernului.

CALENDARUL INVESTIRII GUVERNULUI: Marti, miercuri si joi ministrii sunt audiati in comisiile parlamantare

Senatorul PSD Titus Corlatean a precizat luni, dupa sedinta Birourilor Permanente, ca marti, miercuri si joi, in comisiile parlamentare, vor avea loc audierile ministrilor propusi, iar la inceputul saptamanii viitoare Birourile se reunesc din nou pentru a stabili data sedinsei de investire a Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )