Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia

PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul de modificare a Costitutiei pe tema familiei traditionale, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Potrivit acestora, Guvernul ar urma sa adopte marti OUG in acest sens. in paralel, ar urma sa fie organizat si un referendum pentru schimbarea denumirii judetului Olt. continuă pe Ziarul Bursa

PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul pe tema familiei traditionale. Miza: cvorumul. Legea va fi schimbata prin OUG

PSD vrea ca referendumul de modificare a Costitutiei pe tema familiei traditionale sa se intinda pe doua zile, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Miza este atingerea pragului de prezenta - 30% - necesar pentru validarea referendumului. Guvernul ar urma sa adopte marti o ordonanta de urgenta OUG) in acest sens. in paralel, ar urma sa fie organizat si un referendum pentru schimbarea denumirii judetului Olt.

SURSE: PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia traditionala

PSD vrea ca referendumul privind familia traditionala sa fie organizat timp de doua zile, potrivit unor surse politice, citate de G4Media. ro. Astfel, ar exista mai multe sanse sa fie atins pragul necesar de.

Surse: Referendumul pentru familie ar puteasa dureze doua zile

Referendumul privind modificarea Constitutiei pe tema familiei traditionale,ar putea avea loc in doua zile, sambata si duminica, 6 si 7 octombrie, potrivit unor surse politice. De asemenea, in.

Un gorjean de 26 de ani a murit in somn la doua zile dupa ce a fost nas la o nunta. Ce patise tanarul cu cateva luni in urma

Tragedie de neimaginat pentru un cuplu care a ales sa-si uneasca destinele la finalul saptamanii trecute. Nasul lor de cununie, un tanar in varsta de 26 de ani, a murit la doua zile dupa eveniment. onut.

Investitorii s-au ingramadit sa cumpere obligatiuni Elefant.ro: oferta vanduta aproape complet dupa doua zile

Elefant. ro a demarat la inceputul acestei saptamani un plasament privat de obligatiuni in lei, dupa doua zile inregistrandu-se subscrieri de 4,6 mil. lei aproximativ 1 mil. euro), care asigura deja succesul tranzactiei, potrivit unor surse din piata.

Profesorul care protesteaza de doua zile in fata Ministerului Educatiei: Cat mai terfeliti copiii de la tara prin simultan?

Comasarea a doua clase care ar urma sa functioneze in regim de invatamant simultan a determinat un profesor din mediul rural sa protesteze in fata Ministerului Educatiei, cerand sa se adopte masuri in favoarea elevilor, si nu pentru incadrarea in costuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )