Libnet.ro
UNICEF

10:15

PSD vrea sa renunte la motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
PSD vrea sa renunte la motiunea de cenzura

Se pare ca Vasile Dancu a adus in PSD mai multa maturitate si echilibru. Experienta politica si absenta talibanismului, aduse de Dancu, incep sa se simta si la PSD. Vasile Dancu i-a convins pe liderii PSD de riscurile si consecintele nefaste ale motiunii de cenzura, si in cazul in care trece, si daca nu trece. Asa se face ca Marcel Ciolacu, liderul PSD cu acte in regula, anunta acum ca soarta motiunii se va decide in 48 de ore. continuă pe Adevărul

Vasile Dancu: Pregatim o noua generatie de intelectuali de stanga

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dancu a declarat luni intr-un interviu la rfi ca social-democratii pregatesc o generatie noua de intelectuali de stanga. Acesta a mai vorbit si despre ruperea de vechea garda a partidului si a motivat ca PSD nu se lupta cu Guvernul, ci pentru viitorul Romaniei.

Noua conducere a PSD stabileste azi cand va vota motiunea de cenzura. Surse: la inceputul lunii septembrie

Marcel Ciolacu si restul liderilor PSD alesi la Congresul de sambata se reunesc marti pentru a decide cand vor vota motiunea de cenzura. Surse politice sustin ca votul va fi programat in prima saptamana a lunii septembrie. Deocamdata, PSD nu are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban. Marcel Ciolacu negociaza cu Victor Ponta si cu Kelemen Hunor.

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

PSD vrea sa amane pana in septembrie votul la motiunea de cenzura - surse

Desi la finalul congresului, conducerea PSD a anuntat ca motiunea de cenzura va fi dezbatuta si suspusa la vot rapid, planul s-a schimbat. Surse din interiorul partidului au declarat pentru HotNews. ro ca votul ar putea sa aiba loc dupa 1 septembrie.

Fostul jurnalist Liviu Alexa publica imagini cu Liviu Dragnea alaturi de Doru Buscu si Vasile Dancu, avand in fata un tort cu minioni: Minionii sunt poporul roman, folosibil si folosit de diverse partide, supervizat de la inaltime de infamul Gru

Fostul jurnalist Liviu Alexa publica, in ziardecluj. ro, imagini in premiera cu Liviu Dragnea. Cunoscut drept un apropiat al fostului lider PSD, Alexa da publicitatii cateva fotografii in care Dragnea apare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.267 seconds )