Libnet.ro
UNICEF

22:46

PSD vrea sa retraga de pe ordinea de zi legea care consacra 15 martie ca zi a maghiarilor

Hotnews Hotnews,
 PSD vrea sa retraga de pe ordinea de zi legea care consacra 15 martie ca zi a maghiarilor

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea, ca este foarte probabil sa solicite retragerea de pe ordinea de zi a plenului Senatului a proiectului de lege apartinand UDMR prin care ziua de 15 martie devine ziua maghiarilor, proiect amanat si saptamana trecuta. continuă pe Hotnews

UPDATE PSD a intors de la plen in Senat legea care consacra 15 martie ca zi a maghiarilor

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea, ca este foarte probabil sa solicite retragerea de pe ordinea de zi a plenului Senatului a proiectului de lege apartinand UDMR prin care ziua de 15 martie devine ziua maghiarilor, proiect amanat si saptamana trecuta. UPDATE Plenul a decis retrimiterea la comisiile de specialitate a proiectului pentru doua saptamani si a aprobat si extinderea termenului de adoptare tacita, care s-ar fi implinit pe 24 octombrie, cu inca 15 zile.

Conducerea PSD vrea ca legile Justitiei sa fie modificate prin initiativa parlamentara

PSD a decis ca modificarile la Legile Justitiei sa fie promovate ca initiativa parlamentara, nu printr-un proiect asumat de Executiv, au declarat, vineri, surse social-democrate, ideea fiind enuntata la inceputul saptamanii si de premierul Mihai Tudose, scrie Mediafax.

Proiectul prin care ziua de 15 martie este declarata sarbatoare a comunitatii maghiare, luni, in plenul Senatului

Plenul Senatului ar putea dezbate, luni, propunerea legislativa a unor parlamentari UDMR prin care ziua de 15 martie este consacrata ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, urmand ca angajatilor maghiari sa li se acorde o zi libera pentru a participa la manifestari, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )