Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD vrea sectii separate la europarlamentare si referendum. Ce spune legea?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PSD vrea sectii separate la europarlamentare si referendum. Ce spune legea?

Mircea Draghici, coordonatorul campaniei electorale a PSD, a confirmat, joi, ca vor fi organizate sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul pe Justitie. Acesta si-a motivat decizia spunand ca legea nu permite. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea isi contrazice seful de campanie: Nu vor fi sectii separate pentru referendum si europarlamentare. Copiii spun lucruri trasnite

La cateva ore dupa ce coordonatorul de campanie al PSD, Mircea Draghici, a declarat ca la referendum si euroalegeri vor fi sectii separate, Liviu Dragnea il contrazice si sustine ca Guvernul nu va da nicio ordonanta in acest sens.

Fake news PSD. Social-democratii sustin ca legea ii obliga sa faca sectii separate pentru europarlamentare si referendum / Legea prevede insa contrariul

PSD vrea sectii separate pentru europarlamentare si referendum. Mai mult, seful de campanie al social-democratilor, Mircea Draghici, spune ca legea nu permite decat sectii separate. Fals. Legea referendumului, la articolul 15/1 prevede ca in conditiile in care cele doua scrutine se desfasoara simultan, ele se realizeaza in cadrul acelorasi sectii de votare.

Catalin Radulescu: Obligatoriu ca trebuie sa fie sectii separate la referendum. E o mare deplasare, 10-20 de metri, daca vrei sa votezi?

PSD vrea sa organizeze sectii separate pe 26 mai, cand vor avea loc alegerile europene si referendumul pe justitie, confirma si deputatul PSD Catalin Radulescu, intr-un interviu la RFI. El sustine ca nu va fi o problema daca oamenii se vor deplasa 10-20 de metri.

Nervii lui Liviu Dragnea, pusi la incercare de subalterni. Vor fi sau nu sectii separate de vot pe 26 mai?

Liviu Dragnea isi contrazice seful de campanie electorala si sustine ca in data de 26 mai nu vor fi organizate sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru referendumul privind Justitia anuntat de seful statului. Anuntul presedintelui PSD a venit la cateva ore dupa ce seful de campanie al social-democratilor pentru europarlamentare, Mircea Draghici, [] .

PSD confirma: Vor fi sectii de votare separate pentru referendum si europarlamentare. Draghici: Legea nu ne permite decat sectii de votare diferite

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Draghici, a confirmat, joi, ca vor fi organizate sectii de votare separate pentru europarlamentare si pentru referendum. Reprezentantii USR au fost cei care au anuntat initial aceasta mutarea anti-referendum a PSD, spunand ca miza ar fi o prezenta redusa atat la referendum, cat si la europarlamentare, fapt care ar avantaja partidul condus de Liviu Dragnea.

Sectii de votare separate pentru referendum si europarlamentare. Draghici: Legea nu ne permite decat sectii de votare diferite

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Draghici, a confirmat, joi, ca vor fi organizate sectii de votare separate pentru europarlamentare si pentru referendum. Reprezentantii USR au fost cei care au anuntat initial aceasta mutare anti-referendum a PSD, spunand ca miza ar fi o prezenta redusa atat la referendum, cat si la europarlamentare, fapt care ar avantaja partidul condus de Liviu Dragnea.

PSD sustine ca legea nu permite decat sectii de votare diferite la referendum si europarlamentare. Legea il contrazice

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Draghici, a sustinut cain cazul unui referendum simultan cu alegerile europarlamentare, legea nu permite decat sectii de votare diferite. insa Legea referendumului il contrazice pe Draghici: e nevoie de sectii separate.

Opozitia acuza PSD ca vrea sa blocheze votul la referendum. Orban: nu au niciun temei / Barna: Modalitate disperata a PSD de a se ascunde de cetateni

Opozitia acuza PSD ca vrea sa blocheze votul la referendum prin organizarea de sectii separate fata de europarlamentare.

CATALIN RADULESCU: La referendum vor fi sectii separate

Deputatul Catalin Radulescu a declarat, astazi, la RFI, ca in mod sigur vor fi sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendum, iar cine vrea sa voteze la consultarea populara va trebui sa se deplaseze 10-20 de metri.

PSD nu mai poate boicota referendumul lui Iohannis. Lege: Guvernul nu poate organiza sectii diferite de vot la referendum si la europarlamentare

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Draghici, sustine ca in cazul unui referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare, legea nu permite decat sectii de votare diferite. insa Legea referendumului il contrazice pe Draghici.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )