Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSG in finala Champions League

Online Sport Online Sport,
PSG in finala Champions League

Pentru prima data in istoria clubului echipa franceza Paris Saint-Germain va disputa finala Champions League. continuă pe Online Sport

VIDEO Ce s-a intamplat pe strazile Parisului dupa ce PSG s-a calificat in finala Champions League

A fost sarbatoare pe principalele strazi ale Parisului dupa ce PSG a reusit calificarea in finala Champions League 3-0 cu Leipzig). Nu au lipsit nici altercatiile cu fortele de ordine. Fanii s-au adunat in grupuri de sute de persoane, fara sa tina cont de restrictiile impuse de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Neymar risca sa nu joace in finala Ligii Campionilor, dupa ce a incalcat o regula aprobata recent de UEFA

Atacantul echipei franceze PSG Neymar risca sa lipseasca din finala Champions League, pentru ca a incalcat o regula impusa recent de UEFA in contextul luptei cu COVID-19. Starul brazilian si-a scos tricolul in finalul partidei contra celor de la Leipzing, castigate de PSG cu 3-0, pentru a face un schimb de tricouri cu fundasul echipei adverse Marcel Halstenberg.

Semifinale fara precedent in Champions League

Marti si miercuri sunt programate, la Lisabona, semifinalele Champions League: Leipzig - PSG marti, 22:00) si Lyon - Bayern miercuri, 22:00).

CFR Cluj s-a calificat in turul 2 din preliminariile Champions League! Cand continua drumul pentru 50 de milioane de euro

UPDATE, 20 august, ora 00:01 CFR Cluj s-a calificat in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor dupa 2-0 in deplasarea din Malta, cu Floriana. Au marcat Cestor si Golofca, intr-un meci in care campioana Romaniei a avut mari emotii. Va urma un duel cu Dinamo Zagreb in turul 2 preliminar, la Cluj, pe 2526 .

CFR Cluj debuteaza in Champions League: Mansa unica cu FC Floriana, din Malta - Dan Petrescu: Avem sanse mici

Aventura CFR-ului in noua editie de Champions League incepe in Malta, acolo unde campioana Romaniei va juca impotriva formatiei FC Floriana, in turul I preliminar al competitiei. Partida va incepe la ora 22:00 si nu va fi televizata in Romania.

Sevilla in finala Europa League. Pana acum le-a castigat pe toate!

Echipa FC Sevilla s-a calificat, duminica, in finala Europa League dupa 2-1 cu Manchester United in semifinala disputata la Koln.

Leipzig a pierdut cu scor de neprezentare semifinala de Champions League

Leipzig nu a produs surpriza istorica de a prinde un loc in marea finala dupa un meci in care PSG a .

LIVE Leipzig - PSG. Zarurile sunt deja aruncate!

Echipele RB Leipzig si Paris Saint-Germain se infrunta, marti seara, de la 22:00, in prima semifinala a sezonului 20192020 in Champions League.

Leipzig vs PSG - Aflam numele primei finaliste: Vor reusi nemtii inca o surpriza?

RB Leipzig este una dintre marile surprize ale actualei editii din Champions League, formatia germana reusind sa ajunga in semifinalele competitiei. Adversara ii va fi PSG, meciul de la ora 22:00 putand fi urmarit in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV.

VIDEO Olympique Lyon continua vanatoarea de uriasi - Manchester City, eliminata din Champions League

Dupa ce a eliminat-o pe Juventus in optimile de finala, pragmatica Olympique Lyon a demonstrat ca rezultatul nu a fost o surpriza si a trecut si de Manchester City, o alta pretendenta la trofeu, scor 3-1. Pentru un loc in marea finala, echipa lui Rudi Garcia va avea insa o misiune si mai dificila: va trebui sa treaca de Bayern Munchen.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )