Libnet.ro
UNICEF

06:45

Psihiatrul Gabriel Diaconu, dupa ce dr. Monica Pop a spus ca vaccinul COVID ar putea sa dea leucemie: Minte. Spune ineptii. Cata rusine, doamna doctor!

Antena3 Antena3,
Psihiatrul Gabriel Diaconu, dupa ce dr. Monica Pop a spus ca vaccinul COVID ar putea sa dea leucemie: Minte. Spune ineptii. Cata rusine, doamna doctor!

Medicul Gabriel Diaconu reactioneaza vehement dupa spusele dr. Monica Pop - care a declarat ca ea nu se va vaccina impotriva COVID, sustinand ca acest vaccin ar putea produce leucemia - si afirma ca aceasta minte si spune ineptii. continuă pe Antena3

Monica Pop, taxata de un coleg medic pentru dezinformare dupa ce a declarat capoti face leucemie in urma vaccinului anti-COVID

Medicul oftalmolog Monica Pop a declarat ca nu se va vaccina anti-Covid, pretinzand efectele secundare ale vaccinului anti-COVID. Afirmatiile medicului sunt contrazise de specialistii care au dezvoltat vaccinurile ce urmeaza sa fie autorizate. Dr. Gabriel Diaconu demonteaza si el, punct cu punct, afirmatiile Monicai Pop, care a sustinut ca vaccinul face leucemie.

Monica Pop, atacata dur pentru ca nu vrea sa se vaccineze. Cine o face praf: Minte. Spune ineptii. Cata rusine

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, a socat intreaga lume medicala si a speriat milioane de romani cu o afirmatie recenta. Acesta a declarat in urma cu putin timp ca vaccinul anti-Covid-19 ar putea da ca efecte secundare leucemia. in urma dezvluirilor sale fara dovezi stiintifice, medicul psihiatru Gabriel Diaconu a criticat aspru cele mentionate de .

Monica Pop, anunt devastator. Socant ce a facut public despre vaccinul anti-covid

Lumea este in acest moment optimista in ceea ce privesc vaccinurile anti-covid. Pfizer, Monderna si alte companii farma au anuntat rezultate imbucuratoare la testele de pana acum. Unele dintre ele au ajuns deja in faza a treia de testare pe voluntari, din toata lumea. Sunt multi cei care sunt impotriva vaccinarii anti-covid. Medicul Monica Pop .

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

Monica Pop: Categoric NU ma voi vaccina! Daca peste 3 ani faceti leucemie? Efectele pe termen lung unde sunt?

Medicul Monica Pop a fost intrebata de realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, daca este dispusa se se vaccineze in momentul in care primul vaccin anti-COVID va fi distribuit.

Monica Pop, acuzatii: Au murit oameni care ar fi putut fi salvati. Medicul spune cum putea fi evitata tragedia de la Piatra Neamt

Medicul Monica Pop se arata revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 pacienti au ars de vii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )