Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce a publicat Simona Halep dupa ce s-a aflat ca familia ei nu il vrea pe Toni Iuruc

Playtech Playtech,
Ce a publicat Simona Halep dupa ce s-a aflat ca familia ei nu il vrea pe Toni Iuruc

Desi respecta prima regula esentiala, cea de a face parte din grupul etnic al familiei, potrivit surselor ziare. com, parintii Simonei Halep nu ar fi incantati de relatia fiicei lor cu Toni Iuruc, din cauza varstei si a istoricului sau, avand 2 casatorii la activ. Adevarul a iesit la iveala recent, chiar de ziua sportivei, datorita . continuă pe Playtech

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Cu cine va juca Simona Halep in turul 3 la Roland Garros 2020! Da peste cosmarul de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. in turul 3 al competitiei, favorita numarul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicata. Simona Halep o va avea de infruntat in urmatoarea partida de la French Open pe .

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. A fost un succes mult mai greu de obtinut decat o arata scorul. Irina a dat o replica foarte buna si a intrebuintat-o serios pe Halep pentru calificare. Au fost foarte multe schimburi lungi si .

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

O jucatoare de top din WTA a primit lovitura fatala de la iubit: Simona Halep este favorita mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va infrunta pe Irina Begu in urmatoarea runda, partida programata in cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o vad pe Halep ca mare favorita pentru castigarea titlului la aceasta editia de la .

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )