Libnet.ro
UNICEF

18:15

Publicatia Financial Times, cumparata de grupul japonez de media Nikkie cu 1,3 miliarde de dolari

B1 B1,
Publicatia Financial Times, cumparata de grupul japonez de media Nikkie cu 1,3 miliarde de dolari

Grupului japonez de media Nikkei s-a decis sa cumpere publicatia Financial Times de la grupul britanic Peason, cu 1,3 miliarde de dolari, acord ce aduce laolalta doua organizatii de media financiare de top din. continuă pe B1

Publicatia Financial Times va fi vanduta unei companii digitale care opereaza la nivel mondial

Grupul britanic Pearson a decis sa vanda publicatia Financial Times unei companii digitale de stire care opereaza la nivel mondial. Pearson isi va concentra atentia asupra strategiei educationale. Zvonurile apar.

UPDATE Publicatia Financial Times a fost cumparata de grupul japonez Nikkei

Publicatia Financial Times a fost cumparata de japonezii de la Nikkei de la grupul britanic Pearson pentru 844 de milioane de lire sterline, echivalentul a aproximativ 1,3 miliarde de dolari, anunta The Guardian. Grupul britanic Pearson anuntase joi ca este in discutii avansate pentru vanzarea publicatiei Financial Times catre o companie digitala globala de stiri, insa numele posibilului cumparator nu fusese dezvaluit inca. Tranzactia nu include si procentul de 50% din publicatia The Economist pe care grupul Pearson il detine.

Financial Times ar putea fi vanduta: Publicatia a primit mai multe oferte de preluare si a fost evaluata la peste 1 miliard de euro

Trustul britanic de presa Pearson se gandeste sa vanda cotidianul Financial Times, potrivit unor surse. Publicatia, infiintata in 1888, a primit mai multe oferte de preluare si a fost evaluata la 1,4 miliard.

Surse: Trustul media Pearson vrea sa vanda Financial Times

Trustul media Pearson Plc este interesata de vanzarea publicatiei economice Financial Times, dupa ce a fost abordat de potentiali cumparatori, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )