Libnet.ro
UNICEF

23:00

Publicul iubeste ploaia la Electric Castle. Cati oameni au venit anul acesta pe domeniul Banffy VIDEO

Adevărul Adevărul,
Publicul iubeste ploaia la Electric Castle. Cati oameni au venit anul acesta pe domeniul Banffy VIDEO

A patra editie a festivalului Electric Castle a debutat la Bontida vineri seara, dar a avut si o zi zero, in care publicul a fost prezent, facandu-si incalzirea pentru acest weekend, in ciuda faptului ca vremea nu este prietenoasa odata cu lasarea serii. continuă pe Adevărul

Electric Castle: Peste 30.000 de oameni, prezenti la festivalul din Cluj in primele doua zile

Peste 30. 000 de oameni s-au aflat, joi, la concertele din prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica Electric Castle, trupa islandeza Sigur Ros fiind principala atractie a zilei. Vineri, pe scena festivalului care se desfasoara in perioada.

Castelul Banffy isi deschide portile miercuri. Incepe Electric Castle 2016

Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, isi deschide miercuri, 13 iulie, portile pentru cea de-a patra editie a festivalului de muzica electronica Electric Castle. Desi evenimentul este programat sa inceapa joi, 14 iulie, organizatorii le ofera festivalierilor o zi in plus de distractie prin Ziua 0. In plus, participantii au la dispozitie anul acesta mai mult spatiu, 14 hectare, iar zona de camping a fost extinsa. Toate platile in festival vor putea fi facute doar prin intermediul bratarii de acces, iar aplicatia Electric Castle pentru mobil iti arata drumul catre cort sau masina in caz ca te ratacesti. *Tot ce trebuie sa stii despre Electric Castle 2016.

Trenul muzical porneste miercuri seara spre Electric Castle

Trenul muzical Electric Train pleaca miercuri, la 18,45, din Gara de Nord spre Festivalul Electric Castle de la Bontida.

Efectele vizitei ministrului Culturii la Electric Castle. Participantii la festival doneaza acusi pentru Brancusi

Vizita ministrului Culturii, Corina Suteu, la Electric Castle, nu a trecut neobservata. Primii donatori in campania pentru Cumintenia Pamantului au inceput sa apara, ei fiind identificati dupa bratarile galbene pe care le primesc cand merg la bar si fac donatii.

Ministrul Culturii, Corina Suteu in campanie pentru Cumintenia Pamantului la Electric Castle: Clujul rocks!

Ministrul Culturii, Corina Suteu, s-a aflat, joi, la Cluj Napoca si a vizitat festivalul Electric Castle, care se desfasoara in aceasta perioada la Bontida, pe domeniul Banffy, intr-un demers care isi propune sa sustina campania pentru Cumintenia Pamantului a lui Brancusi, pentru care organizatorii clujeni au decis sa puna umarul printr-o campanie in cadrul evenimentului.

Ghid de supravietuire Electric Castle: Va fi ca si cum ai veni pentru prima data la festival

Va fi ca si cum ai veni pentru prima data la festival, spun organizatorii despre a patra editie a Electric Castle. Adevarul va explica schimbarile importante si va spune care sunt concertele si activitatile ce nu trebuie ratate.

Electric Castle incepe in aceasta seara. Imagini in premiera cu pelerinajul tinerilor spre Cluj, la Adevarul Live

Zeci de tineri s-au imbarcat spre Electric Castle intr-un tren Becks, in care au mai urcat DJ-i si Partidul Kiss FM, cu totii petrecand mai bine de 12 ore intr-un party all night long, stropit din belsug cu bere. Tinerii au avut la dispozitia spatii de dans, dar si locuri special amenajate pentru un silent party.

Electric Castle 2016 a luat startul

Satul clujean Bontida a fost invadat de zeci de mii de tineri, care au venit sa petreaca patru zile la unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )