Libnet.ro
UNICEF

09:01

Puiu Hasotti: Ministerul Culturii se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta, daca nu va fi vandut

Antena3 Antena3,
Puiu Hasotti: Ministerul Culturii se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta, daca nu va fi vandut

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a afirmat, sambata, la Eforie Nord, ca institutia pe care o conduce se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta in cazul in care Primaria nu doreste sa-l. continuă pe Antena3

Hasotti: Ministerul Culturii se poate implica in reabilitarea Cazinoului daca nu este vandut.

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a afirmat, astazi, la Eforie Nord, ca institutia pe care o conduce se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta in cazul in care Primaria nu doreste sa-l vanda. Ministrul a mai declarat jurnalistilor in cadrul Scolii de vara a femeilor liberale, care se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani la Eforie Nord, ca in cazul in care Cazinoul va fi vandut, Ministerul Culturii va supraveghea lucrarile de restaurare pentru ca acestea sa fie realizate .

Ministrul Puiu Hasotti: Numai primaria Constanta poate decide daca vinde sau nu Cazinoul, nimeni nu are cum sa intervina

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti a declarat sambata ca doar Primaria Constanta poate decide daca vinde sau nu Cazinoul din localitate, iar daca aceasta cladire ramane la primarie, ministerul poate sa contribuie cu o parte din suma de bani necesara pentru restaurarea ei, relateaza Agerpres.

Ministrul Puiu Hasotti: Numai primaria Constanta poate decide daca vinde sau nu Cazinoul

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti a declarat astazi ca doar Primaria Constanta poate decide daca vinde sau nu Cazinoul din localitate, iar daca aceasta cladire ramane la primarie, ministerul poate sa contribuie cu o parte din suma de bani necesara pentru restaurarea ei, informeaza sursele de presa.

Puiu Hasotti: Nu sunt modele de urmat pentru femei in politica internationala

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, le-a felicitat sambata pe participantele la Scoala de Vara a femeilor liberale ca nu isi fac modele in politica, sustinand ca nici Margaret Thatcher, nici Angela Merkel nu sunt modele de urmat, transmite Mediafax. Hasotti, despre partidul lui MRU: Seamana cu masina comunismului, consuma energia la claxon.

Puiu Hasotti e priceput la mecanica auto: Partidul lui MRU seamana cu masina comunismului, ...

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, le-a spus, sambata, participantilor la Scoala de Vara a femeilor liberale de la Eforie Nord ca nu trebuie sa se teama de partidul lui Mihai Razvan Ungureanu pentru ca acesta se asemeana cu masina comunismului, consumandu-si energia la claxon. Hasotti a atras atentia ca lupta electorala va fi data in continuare cu Traian Basescu si cu PDL, iar cei recent intrati in aceasta batalie nu vor conta, conform mediafax, care a publicat si un citat din Ministrul .

Puiu Hasotti sustine ca nu exista modele de urmat pentru femei in politica internationala

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, le-a felicitat pe participantele la Scoala de Vara a femeilor liberale ca nu isi fac modele in politica, sustinand ca nici Margaret Thatcher, nici Angela Merkel nu sunt modele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )