Libnet.ro
UNICEF

14:00

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare. continuă pe Ziarul Bursa

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa - motivare sentinta

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres.

Curtea Suprema: Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a motivat sentinta prin care instanta l-a condamnat definitiv pe Puiu Popoviciu la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul Baneasa. Magistratii au aratat ca omul de afaceri a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor.

Puiu Popoviciu - omul din umbra in dosarul Baneasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis ca omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost omul din umbra in ilegalitatile comise in scandalul Baneasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )