Libnet.ro
UNICEF

01:05

Punctul de intalnire: Gentile Elenei Udrea, de la monden la penal

Antena3 Antena3,
Punctul de intalnire: Gentile Elenei Udrea, de la monden la penal

Radu Tudor a prezentat, duminica, la Punctul de intalnire, o serie de imagini cu o parte din gentile Elenei Udrea, afisate in public in perioada in care favorita lui Traian Basescu a fost in prim-planul. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre mutarea Elenei Udrea la penitenciarul Targsor: Nu stiu daca este atat de izolata. Facebook-ul functioneaza si de la `beciul domnesc` si la Targsor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre mutarea Elenei Udrea din arestul central al Politiei Capitale la penitenciarul din Targsor. Sa vedem la Targsor cum s-a petrecu.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, despre amenintarea cu moartea la adresa clientei sale: Va face o sesizare (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea sustine ca va face o sesizare, dupa ce fostul ministru a fost amenintat cu moartea in Penitenciarului de Femei Targsor. Udrea a primit o scrisoare, in care un detinut, care se prezinta Petru.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, despre amenintarea cu moartea la adresa clientei sale: Va face o sesizare pentru protectie speciala (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea sustine ca va face o sesizare, dupa ce fostul ministru a fost amenintat cu moartea in Penitenciarului de Femei Targsor. La adresa va fi atasata si una dintre scrisorile primite de Elena.

Avocatul Elenei Udrea: Mutarea la Targsor ne-a luat prin surprindere. Impactul nu a fost unul bun

Unul dintre avocatii Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca aceasta a fost luata prin surprindere de mutarea sa la Penitenciarul Targsor, aratand ca.

Conducerea Penitenciarului Targsor, despre scrisoarea de amenintare adresata Elenei Udrea: Nu a inaintat nicio sesizare

Penitenciarul de Femei Targsor afirma ca Elena Udrea nu a facut nicio reclamatie catre conducerea institutiei privind primirea de catre aceasta a unei scrisori de amenintare. insa, sustin reprezentantii.

Ruxandra Dragomir: Orice amenintare de acest gen trebuie luata in serios. Daca viata Elenei Udrea este in pericol sau va fi in pericol, nu stiu cine va raspunde (VIDEO)

Ruxandra Dragomir a spus, referindu-se la scrisoarea cu amenintarea cu moartea pe care a primit-o Elena Udrea in data de 2 mai, ca nu stie cine se va face vinovat daca fosta candidata la prezidentiale va fi in.

Incident in timpul transferului Elenei Udrea la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Targsor Prahova), unde a fost incarcerata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )