Libnet.ro
UNICEF

01:06

Purtarea mastii, obligatorie incepand de luni, 6 aprilie, in spatiile publice

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastii, obligatorie incepand de luni, 6 aprilie, in spatiile publice

Primaria Municipiului Calarasi aduce la cunostinta cetatenilor ca, potrivit unei Hotarari a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, incepand de luni, 6 aprilie 2020, in spatiile publice se instituie obligativitatea purtarii unor mijloace de protectie a gurii si nasului. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau

Incepand de luni, 6 aprilie 2020, purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau. Acolo unde nu se poate, pot fi folosite alte materiale de protectie.

Seful DSU recomanda purtatul mastii de protectie pentru nas si gura, in spatiile publice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca autoritatile au inceput sa recomande purtatul mastii sau al altor forme de material de protectie pentru nas si gura, in spatiile publice, intrucat dovezile recente arata ca acest comportament poate reduce raspandirea virusului care cauzeaza COVID-19 in comunitate.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a impus purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice din judetul Galati

Masura intra in vigoare de luni, 6 aprilie, si a fost adoptata pentru protejarea populatiei in fata afectiunilor respiratorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )