Libnet.ro
UNICEF

09:15

Purtator de cuvant SRI: Celelalte protocoale cu alte 54 de institutii sunt de protejare a infrastructurii cibernetice (VIDEO)

B1 B1,
Purtator de cuvant SRI: Celelalte protocoale cu alte 54 de institutii sunt de protejare a infrastructurii cibernetice (VIDEO)

Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al SRI, a explicat intr-un interviu acordat lui Sabin Orcan si difuzat de B1TV ca protocoalele incheiate intre SRI si alte 54 de institutii nu sunt similare cu cel. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant SRI, lamuriri privind protocoalele secrete. Vineri va fi facut public cel incheiat cu Parchetul General si implicit DNA (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a acordat un interviu in exclusivitate lui Sabin Orcan pentru B1TV in care a vorbit despre celebrele protocoale secrete incheiate de catre SRI cu diverse.

Purtatorul de cuvant SRI: Ofiterii serviciului nu participau la anchetele DNA (VIDEO)

Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al SRI, a explicat intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Sabin Orcan ce inseamnau echipe mixte SRI- DNA ce apareau in protocoalele secrete. Ofiterii SRI intr-o.

Tariceanu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Institutiile statului sunt numai de DECOR, deciziile se iau in alta parte. Maior si Coldea erau IMPLICATI

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, face praf protocolul dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Tariceanu sustine ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )