Libnet.ro
UNICEF

09:47

A pus putin usturoi in cada. Este incredibil motivul pentru care a facut asta

Antena3 Antena3,
A pus putin usturoi in cada. Este incredibil motivul pentru care a facut asta

A pus putin usturoi in cada, inainte de a intra in cada. Motivul pentru care a facut asta este de-a dreptul uluitor. Baia cu usturoi este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant si placut de a administra. continuă pe Antena3

Mihai Fifor a dezvaluit motivul pentru care s-a facut Congresul PSD: Acest congres a fost despre reasezarea partidului

Mihai Fifor a dezvaluit la emisiunea Punctul de intalnire motivul pentru care PSD s-a reunit in congres extraordinar. Acest congres a fost despre reasezarea partidului in matca lui normala de partid so.

Fumatul nu este nociv doar pentru plamani si inima. Concluziile unei cercetari sunt socante

Fumatul nu este nociv doar pentru plamani si inima, ci poate afecta si auzul, sugereaza concluziile unei cercetari realizata in Japonia pe zeci de mii de persoane, citate miercuri de Press Association. Un.

Trei europeni au fost dati afara din situl Machu Picchu. Motivul este INCREDIBIL

Trei europeni, un german, un elvetian si un olandez, au fost dati afara de la Machu Picchu, situl din Peru, pentru ca si-au dat jos pantalonii de pe ei si s-au fotografiat atatandu-si fesele. Nu este.

Timisoara: O femeie si-a ucis fetita de numai 4 ani. Motivul pentru care a comis crima este TERIFIANT

O femeie din Timisoara, in varsta de 38 de ani, si-a ucis fetita de doar patru ani pentru a se razbuna pe sotul ei. Dupa o cearta cu sotul ei, aceasta a dus copilul in baie si a taiat-o la.

Timisoara: O femeie si-a ucis fetita de numai 4 ani. Motivul pentru care a comis crima este TERIFIANT (VIDEO)

O femeie, fosta educatoare,din Timisoara, in varsta de 38 de ani, si-a ucis fetita de doar patru ani pentru a se razbuna pe sotul ei. Dupa o cearta cu sotul ei, aceasta a dus copilul in baie si a.

Motivul pentru care e bine sa tii post. Beneficiile pe care ti le aduce

Postul este prezent in toate culturile si traditiile din lume, fiind cunoscut, mai ales, drept un set de reguli restrictive pe care credinciosii trebuie sa le urmeze. Pentru ortodocsi, postul are nu doar un.

Motivul pentru care ar trebui sa faci o poza electrocasnicelor inainte sa pleci in vacanta

Pregatirile de vacanta de pe ultima suta de metri pot fi destul de stresante si este posibil sa uiti cateva lucruri esentiale. Un truc simplu te poate ajuta sa scapi de stresul de a uita plita sau cuptorul.

Motivul pentru care trebuie sa bei apa inainte de fiecare masa

Un pahar de apa inainte de masa hidrateaza corpul. Acest obicei simplu ajuta la buna functionare a celulelor si ofera organismului energia de care are nevoie pentru a indeplini doua sarcini extrem de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )