Libnet.ro
UNICEF

19:30

UE ar putea oferi peste 12 milioane de euro pentru sustinerea cresterii economice in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
UE ar putea oferi peste 12 milioane de euro pentru sustinerea cresterii economice in Republica Moldova

Comisia Europeana ar putea oferi peste 12 milioane de euro Republicii Moldova, pentru a sprijini dezvoltarea economica, imbunatatirea conditiilor de activitate amediului de afacerisi fortificarea capacitatilor in domeniulguvernantei economice. continuă pe Adevărul

Program de 1,3 milioane euro pentru combaterea dublului standard

Programul a fost propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov Comisia Europeana a aprobat un program in valoare de 1,3 milioane de euro impotriva standardelor duble la alimente in Uniunea Europeana, propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov, transmit Focus si Novinite, citate de Agerpres.

GEZE Romania si-a sporit cifra de afaceri cu 15%, la peste 4 milioane euro

Anul financiar 2019-2020 va trebui abordat cu prudenta, luand in calcul o posibila contractie a pietei constructiilor, potrivit companiei Cifra de afaceri a GEZE Romania, furnizor de sisteme premium de actionare a usilor si ferestrelor, a depasit pragul de 4 milioane de euro in anul financiar 2017-2018, datorita consolidarii imaginii companiei si cresterii volumului pietei constructiilor, in special a segmentelor de office si comercial, potrivit unui comunicat al societatii.

Banca Mondiala acorda Romaniei 50 de milioane de euro pentru infrastructura de urgenta si raspuns la dezastre

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre din cladirile de pompieri si urgente, anunta un comunicat transmis de institutie.

Peste patru milioane de romani sunt dependenti de tigari si fumeaza zi de zi

Peste patru milioane de romani sunt dependenti de tigari si fumeaza zi de zi. Desi sunt constienti de riscurile aferente, doar 5% dintre conationali vor sa se lase de fumat. Dependenta de nicotina ar putea.

Valoarea voucherelor de vacanta, nivel record de 125 milioane euro

Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in luna iunie a acestui an, de 125 milioane de euro, fata de 3 milioane euro in iunie 2017. Mai exact, suma este de 42 de ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania ANAT), redate News. ro.

Cum a ajuns un batran paralizat care traieste din ajutorul social pe lista celor mai mari datornici la Fisc din Romania. Are de achitat peste 2,5 milioane de euro

Un gorjean imobilizat la pat de peste doi ani, care traieste doar din ajutorul de social, figureaza in evidentele ANAF drept unul dintre cei mai mari datornici din Romania, cu suma de aproximativ 12 milioane de lei, echivalentul a peste 2,5 milioane de euro.

Peste 150 milioane lei din Ciclul I pentru tomate

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a virat in conturile Directiilor Agricole Judetene suma de 150. 259,60 lei echivalentul in euro a 32. 000 euro), reprezentand plata beneficiarilor inscrisi in programul de sprijin pentru tomate din Ciclul I, conform comunicatului remis Redactiei.

Un miliardar german a donat peste 4 milioane de euro Universitatii din Sibiu. Ce l-a determinat sa faca gestul caritabil. Are radacini aici

Un important institut din Berlin va dona suma de 4,2 milioane de euro Universitatii Lucian Blaga din Sibiu in urma unei intelegeri dintre sefii celor doua entitati.

Un miliardar german a donat peste 4 milioane de euro Universitatii din Sibiu. Ce l-a determinat sa faca gestul caritabil

Un important institut din Berlin va dona suma de 4,2 milioane de euro Universitatii Lucian Blaga din Sibiu in urma unei intelegeri dintre sefii celor doua entitati.

ANAT: Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in iunie, de 125 milioane de euro

Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in iunie, de 125 milioane de euro, fata de 3 milioane euro in iunie 2017. Mai exact, suma este de 42 de ori mai mare comparativ cea din aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor transmise marti de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )