Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce relatii s-au legat in casa

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce relatii s-au legat in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela. Emisiunea este difuzata in fiecare zi, dupa urmatorul program: de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata si duminica de la ora 16:00 la ora 19:00. Ce relatii s-au legat in casa Puterea Dragostei . continuă pe Playtech

Ana Maria Lintaru, pe site de escorte. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a spus adevarul

Toata suflarea si-o aduce aminte pe Ana Maria Lintaru de pe vremea cand in casa Puterea Dragostei, de la Kanal D, a trait o poveste plina de romantism alaturi de Bogdan Mocanu, de care s-a despartit ulterior, din cauza unui alt barbat si anume Andy, sau cel putin asa declara blonda. Mi se face rau, .

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Pe la inceputul lunii iulie, fanii emisiunii Puterea Dragostei aflau ca cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind inlocuita imediat de o tanara blonda, Cristina Mihaela. Am inceput sa ma simt vinovata Decizia Andreei Mantea de a renunta la a mai prezenta emisiunea .

Ce decizie a luat Bianca Comanici, castigatoarea de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se astepta

Bianca Comanici a fost una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei, tanara castigand primul sezon al emisiunii si nimeni nu se astepta ca anumite detalii scandaloase sa iasa la iveala. Am hotarat sa ma inscriu la facultate Dupa terminarea show-ului, difuzat de Kanal D, bruneta a avut parte de momente grele, dupa .

Nick de la Puterea Dragostei a slabit 50 de kg. Cum arata gras, la 130 de kg

Nick de la reality-show-ul Puterea dragostei are succes ca solist de muzica rap, dar si la femei. Acesta are insa in sertar pozele de acum doi ani, cand cantarea nu mai putin de 130 de kilograme. Schimbarea i-a socat pe fanii, dar acestia ii apreciaza ambitia. Nicolas Dumitrescu de la Puterea Dragostei a slabit 50 .

Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata. Nu o recunosti!

Alexaandra de la Puterea Dragostei este o fata frumoasa, cu un trup de invidiat, insa putina lume stie cum arata concurenta in urma cu cativa ani. Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata Alexandra de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente, iar asta datorita tonului pe .

Ale Ruse, eliminata de la Puterea Dragostei. A plecat pentru a isi inmormanta bunica

Ale de la Puterea Dragostei a fost eliminata din concurs si a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre aceasta dezamagire. Concurenta, de la Puterea Dragostei, care se apropiase de Cristian Comanici, a fost eliminata gala trecuta. Ale Ruse a fost eliminata de la Puterea Dragostei Atat concurentii, cat si fanii s-au aratat socati .

Ella, in scandal cu Jador in finala Puterea Dragostei. Ce s-a intamplat, de fapt: Frustrat

Ella este intr-un scandal in toata regula! Cei doi fosti iubiti abia daca se mai suporta. Cu toate ca au impartasit candva sentimente care i-au emotionat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei, acum sunt la cutite. Puterea Dragostei: Ella, reprosuri la scena deschisa pentru Jador Ella si Jador au format unul din cele mai emotionante si .

Cum arata Ella de Puterea Dragostei, inainte sa devina celebra

Iata primele imagini cu Ella, inainte de a fi concurenta la Puterea Dragostei. Acestea au aparut anul trecut, la castingul pentru show-ul filmat in Instanbul. Astfel, Ella a aparut intr-o filmare realizata de WowBiz. ro, in luna iunie a anului trecut, la castingul din Bucuresti pentru sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. imbracata in alb, aceasta .

Cati bani castiga Adrian Iancu de la Puterea Dragostei. Suma e rusinos de mica

Adrian Iancu si-a facut un renume la Puterea Dragostei pentru felul franc in care spune lucrurilor pe nume. De curand, acesta a decis sa spuna despre banii pe care ii incaseaza ca vlogger, din YouTube, explicand si ca nu face declaratii incomode despre alti concurenti pentru a castiga bani multi, ci o face de placere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )