Libnet.ro
UNICEF

07:15

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 18 februarie

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 18 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 18 februarie Bianca Dragusanu vine la . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 16 februarie Turcu si Andreea .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 15 februarie Roxana si Turcu s-au .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie. Un nou scandal in casa

In emisiunea Puterea Dragostei au intervenit noi discutii pe temele legate de relatii, de astfel a fost eliminat prin vot si un nou concurent! Ce s-a intamplat in editia de luni, 17 februarie? Un nou scandal in casa in urma editiei precedente din Puterea Dragostei,Bianca face declaratii dure asupra Ligiei, sustinand ca ar fi incercat .

Cum arata Andra Volos de la Puterea Dragostei, inainte de operatiile estetice. Este transformata total FOTO

Andra Volos a devenit cunoscuta odata cu emisiunea Puterea Dragostei. Aceasta si-a gasit alesul si a plecat in Romania. Cum arata inainte de operatiile estetice? Fanii abia au recunoscut-o! Cum arata Andra Volos inainte de operatiile estetice? Majoritatea concurentelor care au trecut pe la cunoscutul show de dragoste au recunoscut ca au avut parte de .

La Puterea Dragostei este leoaica, dar dupa filmari sufera cumplit. Andreea Oprica, drama de nedescris

Puterea Dragostei este o emisiune care aduce in prim-plan si povestile de viata ale concurentilor. Pe langa bucuriile pe care le impart acestia cu fanii, cei care ii urmaresc iau la cunostinta si vestile mai putin bune pe care le primesc acestia. Ce drama de nedescris se ascunde in spatele Andreei Oprica, una dintre cele .

Jador si Tzanca Uraganul sunt in pragul unui conflict de proportii. Gestul concurentului de la Puterea Dragostei starneste adevarate controverse

Fostul concurent de la Puterea dragostei s-a bucurat de un succes colosal dupa terminarea emisiunii. Fanii i-au luat cu asalt conturile de social media, iar acum Jador ar putea fi chiar o vedeta in mediul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )