Libnet.ro
UNICEF

07:30

Puterea votului. Ce inseamna victoria Maiei Sandu si exemplul pentru alegatorii romani

Adevărul Adevărul,
Puterea votului. Ce inseamna victoria Maiei Sandu si exemplul pentru alegatorii romani

Maia Sandu, presedinta aleasa a Republicii Moldova, a realizat o victorie istorica pentru intreg spatiul est european. Dar castigarea alegerilor este doar prima victorie. Pentru a pune tara pe calea reformelor, Maia Sandu are nevoie de un o majoritate stabila si un Guvern cu o agenda asemanatoare cu a sa: pro-europeana, pro-atlantica si care sa sustina lupta impotriva coruptiei. Pentru acest lucru sunt necesare alegerile anticipate. continuă pe Adevărul

Presedintele Italiei a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu

Presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu. Alegerea dumneavoastra la Presedintia Republicii Moldova imi ofera placuta ocazie de a va transmite sincere felicitari si sa va urez mult succes in desfasurarea inaltei functii care v-a fost incredintata de poporul moldovean, se spune inmesajulpresedintelui italian, citat de IPN.

Ce spun analistii politici despre viitoarea colaborare a Maiei Sandu cu Rusia

Presedintele ales, Maia Sandu, va avea parte de o comunicare bilaterala foarte buna cu tarile occidentale, insa dificultatile ar putea aparea in contextul relatiilor cu Rusia. Chiar daca ea a anuntat ca-si doreste ca relatia dintre cele doua tari sa fie bazata pe respect reciproc si pragmatism, analistul Cornel Ciurea este de parerea ca acest lucru nu va fi posibil in contextul in care Maia Sandu reprezinta interesele occidentale, noteaza IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )