Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

România Liberă România Liberă,
Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa . continuă pe România Liberă

Alerta maxima la Rotterdam: Cea mai mare rafinarie din Europa, cuprinsa de un incendiu puternic (VIDEO)

Alerta in Rotterdam! Un incendiu puternic a cuprins cea mai mare rafinarie din Europa! Flacarile au pornit noaptea si puteau fi observate de la kilometri distanta. O parte a complexului a fost.

Alerta in Rotterdam! Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa, determinand inchiderea unei parti a.

VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Cum arata cea mai mare explozie de raze gamma surprinsa pana acum

O explozie de raze gamma a fost surprinsa intr-o imagine extrem de clara de catre oamenii de stiinta. Exploziile de raze gamma sunt cele mai puternice din Univers, acestea avand loc la moartea unor stele gigantice. Imaginea surprinsa acum ofera cea mai clara perspectiva a unei asemenea explozii, aceasta fiind atat de luminoasa incat ar [].

Locul unde Transalpina ajunge la cea mai mare inaltime, de 2.145 de metri, a fost marcat

Locul in care Transalpina atinge cea mai inalta inaltime, 2. 145 de metri, in pasul Urdele, a fost marcat, ieri, printr-o pancarta.

Antreprenorul din turism care calatoreste numai cu masina si parcuge 50.000 km pe an in strainatate: Cea mai mare placere imi face sa imi pregatesc vacantele pentru mine

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, este un antreprenor atipic pentru domeniul turismului: desi vinde cele mai multe vacante cu bilete de avion incluse, el calatoreste numai cu masina personala, chiar si in strainatate.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine are de astazi cea mai mare avere

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din lume, asa cum relateaza Bloomberg. Conform acestora, o crestere consistenta a [].

Play Communications - cel mai mare IPO al unei companii private, la Varsovia

Oferta publica initiala IPO) a Play Communications este programata sa aiba loc astazi, la Warsaw Stock Exchange WSE - Bursa din Varsovia), anunta operatorul bursier, mentionand ca acesta va fi cel mai mare IPO al unei companii private din istoria WSE, respectiv cea mai mare flotare din 2011 pana in prezent.

Toma Arnautoiu, liderul gruparii care a organizat cea mai puternica si cea mai lunga rezistenta anticomunista din Europa

Toma Arnautoiu a fost liderul grupului de rezistenta anti-comunista armata de la Nucsoara, format in 1949 impreuna cu colonelul Gheorghe Arsenescu. Grupul a fost sprijinit activ de mai multe persoane. Multi dintre ei au fost arestati si torturati de autoritatile comuniste. Arnautoiu a fost executat in noaptea de 18 spre 19 iulie 1959, la penitenciarul Jilava. Gruparea a organizat cea mai puternica si lunga rezistenta anticomunista din Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )