Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ma puteti ierta pentru cele 300 de milioane de Euro pierdute din cauza mea?

Hotnews Hotnews,
 Ma puteti ierta pentru cele 300 de milioane de Euro pierdute din cauza mea?

Lacrimi de fericire sau deznadejde, controverse, punctul final al unor ani de neuitat din viata oricarui om, inceputul zborului inspre un nou orizont, mult asteptatul, cu anxietate dar si cu speranta, moment al desprinderii de confortul casei parintesti, examen al maturitatii pentru tinerii nostri, bacalureatul s-a transformat de fapt intr-un examen al maturitatii societatii noastre, a adultilor. Cam asta ar fi descrierea romantica a bacalaureatului. Exista insa si o alta descriere, a unei fete cunoscute de putini. Ea suna asa: bani negri, foarte multi bani. Furt si complicitatea elitelor la acest furt. Mediocritate agresiva. continuă pe Hotnews

Ma puteti ierta pentru cele 300 de milioane de Euro spaga pierdute din cauza mea?

Lacrimi de fericire sau deznadejde, controverse, punctul final al unor ani de neuitat din viata oricarui om, inceputul zborului inspre un nou orizont, mult asteptatul, cu anxietate dar si cu speranta, moment al desprinderii de confortul casei parintesti, examen al maturitatii pentru tinerii nostri, bacalureatul s-a transformat de fapt intr-un examen al maturitatii societatii noastre, a adultilor. Cam asta ar fi descrierea romantica a bacalaureatului. Exista insa si o alta descriere, a unei fete cunoscute de putini. Ea suna asa: bani negri, foarte multi bani. Furt si complicitatea elitelor la acest furt. Mediocritate agresiva.

Manchester United ofera 85,5 milioane euro pentru atacantul Romelu Lukaku (Everton)

Clubul englez de fotbal Manchester United ofera suma de 85,5 milioane euro pentru transferul atacantului belgian Romelu Lukaku, de la Everton, relateaza presa britanica.

Rovana Plumb a semnat un contract de finantare de 18 milioane euro pentru un proiect fazat

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb, a semnat contractul de finantare in valoare de 18 milioane euro pentru managementul deseurilor in judetul Constanta, acesta fiind un proiect fazat , potrivit unui comunicat de presa.

BAT investeste 60 milioane euro in fabrica de la Ploiesti

British American Tobacco BAT), producatorul de tigari din tara noastra, a anuntat astazi ca anul acesta compania va investi 60 milioane euro in ridicarea unei noi hale de productie si in retehnologizarea fabricii de la Ploiesti, unde va fi mutata o parte din productia realizata in prezent in Germania si Bulgaria, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Fonduri UE: 200.000 Euro - 2,5 milioane euro pentru mici afaceri cu bauturi alcoolice, lactate, morarit. Descarca ghidurile oficiale

Persoanele fizice autorizate PFA), societatile cu raspundere limitata SRL) si alte firme vor putea sa obtina fonduri europene intre 200. 000 de euro si 2,5 milioane de euro pentru investitii in mici afaceri in productia de alcool, lactate, morarit, carne, prin doua linii de finatare pentru care s-au publicat ghidurile solicitantului in forma finala.

Licitatiile pentru drumul expres Craiova - Pitesti, lansate pe SEAP. Un kilometru de drum va costa 6,7 milioane de euro

Anuntul de participare pentru procedura de achizitie publica destinata proiectarii si excutarii a celor patru tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti a fost transmis joi catre Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Proiectul are o lungime de 121,1 kilometri si o valoare estimata la 820 milioane euro, ceea ce inseamna 6,7 milioane euro pe fiecare kilometru.

PE a aprobat asistenta macrofinanciara de 100 de milioane euro pentru Republica Moldova

Plenul Parlamentului European PE) si-a dat astazi votul de principiu pentru acordarea asistentei macrofinanciare de 100 de milioane de euro destinata Republicii Moldova, anunta deputatul european Siegfried Muresan PPE/PMP), responsabil raportor) din partea Comisiei pentru bugete a Legislativului comunitar pe avizul privind acest program de asistenta macrofinanciara, intr-un comunicat trimis Redactiei.

Fonduri UE pentru apicultori: Peste 21 de milioane de euro in anii 2017-2019

Guvernul a publicat, marti, in Monitorul Oficial noul Program National Apicol, prin care cescatorii de albine din Romania vor avea la dispozitie fonduri nerambursabile de circa 97,6 milioane de lei aproximativ 21,6 milioane euro) in anii 2017-2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )