Libnet.ro
UNICEF

19:00

Putin acuza Turcia de colaborare cu Statul Islamic: Au doborat avionul pentru a le proteja contrabanda cu petrol

Adevărul Adevărul,
Putin acuza Turcia de colaborare cu Statul Islamic: Au doborat avionul pentru a le proteja contrabanda cu petrol

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a continuat discursul acuzator la adresa Turciei si in cadrul conferintei COP21. Liderul de la Kremlin sustine ca Rusia detine informatii care arata ca doborarea avionului de vanatoare Su-24 de saptamana trecuta a avut drept scop protejarea contrabandei cu petrol dintre Siria si Turcia, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Putin acuza: Turcia a doborat avionul rus pentru a proteja traficul cu petrol al Statului Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Turcia ca a doborat avionul de vanatoare rus, care zbura in apropiere de granita cu Siria, pentru a proteja traficului de petrol al gruparii jihadiste Statul Islamic.

Putin acuza: Turcia a doborat avionul rus pentru a proteja traficul cu petrol al Statului Islamic. Pozitia lui Erdogan

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Turcia ca a doborat avionul de vanatoare rus, care zbura in apropiere de granita cu Siria, pentru a proteja traficului de petrol al gruparii jihadiste Statul Islamic. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, luni, ca Guvernul sau va actiona cu calm si nu emotional.

Un ministru sirian acuza Turcia ca intretine legaturi economice puternice cu Statul Islamic

Ministrul sirian al Comunicatiilor, Omran al-Zoubi, a acuzat astazi Turcia ca intretine legaturi economice puternice cu reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI), o acuzatie a Moscovei preluata pe larg de presa rusa.

Statul Islamic schimba tactica si se mondializeaza

Organizatia Statul Islamic a creat un nou tip de razboi si raspandeste teroarea dincolo de Siria si Irak: de la dusmanul apropiat la dusmanul indepartat.

Armata siriana a recastigat o parte din teritoriul controlat de Statul Islamic

O parte din teritoriul controlat de gruparea jihadista Statul Islamic SI) la est la Alep a fost capturat de armata guvernamentala siriana. De asemenea, armata a reusit sa recastige si mai multi kilometri de autostrada care leaga orasul de capitala de facto a jihadistilor, Raqqa, informeaza sambata televiziunea de stat.

Statul Islamic ameninta Romania

Statul Islamic a amenintat ieri, printr-un mesaj video, 60 de state, printre care se numara Romania si Republica Moldova.

1.200 de militari germani s-ar putea alatura coalitiei anti-Statul Islamic

Seful Statul Major german a declarat ca Germania ar putea trimite 1. 200 de militari in Orientul Mijlociu, pana la sfarsitul anului, cu scopul de furniza o sustinere avioanelor si navelor coalitiei occidentale contra Statului Islamic SI).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )