Libnet.ro
UNICEF

11:15

Putin il va gratia pe fostul oligarh Mihail Hodorkovski

Adevărul Adevărul,
Putin il va gratia pe fostul oligarh Mihail Hodorkovski

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat joi ca va semna un decret de gratiere pentru fostul oligarh Mihail Hodorkovski, fara a preciza exact momentul in care va avea loc acest demers. continuă pe Adevărul

Putin afirma ca il va gratia pe fostul magnat Mihail Hodorkovski.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat, joi, ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Rusia: Membrele Pussy Riot scapa de inchisoare, Hodorkovski nu Decretul de gratiere va fi semnat foarte curand, a declarat Putin. Potrivit presedintelui, Hodorkovski, aflat in detentie din 2003, a scris o cerere de gratiere, ceea ce pana in prezent a refuzat. Stire in curs de actualizare.

Vladimir Putin il va gratia pe Mihail Hodorkovski

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, astazi, ca va accepta cererea de gratiere a lui Mihail Hodorkovski, fostul director al Yukos, adaugand ca este putin probabil sa fie intentat un nou proces legat de falimentul companiei petroliere in viitorul apropiat, transmite Russia Today.

Vladimir Putin a anuntat ca se pregateste sa-l gratieze pe Mihail Hodorkovski

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi ca se pregateste sa semneze un decret de gratiere a fostului magnat al petrolului si critic al Kremlinului Mihail Hodorkovski, scrie AFP. Decretul de gratiere.

Vladimir Putin anunta ca il va gratia pe Mihail Hodorkovski, un gest care ii consacra inca o data forta

Vladimir Putin a anuntat joi ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, in inchisoare de peste zece ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, scrie AFP.

Presedintele Putin a anuntat ca il va gratia pe Mihail Hodorkovski. Decretul va fi semnat foarte curand

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca se pregateste sa semneze un decret de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, relateaza AFP. Decretul de gratiere va fi semnat foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )