Libnet.ro
UNICEF

23:45

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Petrecerea de Anul Nou din Times Square, dedicata libertatii presei. Drone ale politiei vor supraveghea zona

Petrecerea de Anul Nou din Times Square este dedicata libertatii presei, dupa ce Statele Unite au fost incluse in lista celor mai periculoase tari pentru jurnalisti.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

PROGRAM METRO de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului METRO de Anul Nou

PROGRAM METRO de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului METRO de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM METRO de Anul Nou. intre 29-30 decembrie, magazinele METRO vor functiona dupa.

PROGRAM PROFI de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului PROFI de Anul Nou

PROGRAM PROFI de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Profi de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAMPROFI de Anul Nou. intre 29-30 decembrie, magazinele Profi vor fi deschise.

PROGRAM PENNY de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Penny de Anul Nou

PROGRAM PENNY de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Penny de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAMPENNY de Anul Nou. Pe 31 decembrie, magazinele Penny vor functiona.

PROGRAM Auchan de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Auchan de Anul Nou

PROGRAM Auchan de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Auchan de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM Auchan de Anul Nou. Pe 31 decembrie, hipermarketul Auchan va avea deschis.

PROGRAM CORA de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului CORA de Anul Nou

PROGRAM CORA de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Cora de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM Cora de Anul Nou. Pe 31 decembrie, magazinele se deschid la 07:00 sau la 08:00 si.

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM Kaufland de Anul Nou. intre 27-30 decembrie, hipermarketul Kaufland va avea.

PROGRAM LIDL de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului LIDL de ANUL NOU

PROGRAM LIDL de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM LIDL de Anul Nou. Magazinele Lidl, pe 31 ianuarie vor fi deschise de la 7:00 sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )