Libnet.ro
UNICEF

21:15

Putin, pentru cod de conduita privind inteligenta artificiala

România Liberă România Liberă,
Putin, pentru cod de conduita privind inteligenta artificiala

Presedintele rus Vladimir Putin a pledat pentru introducerea de noi reguli pentru dezvoltarea inteli. continuă pe România Liberă

ATAC MASIV al virusului care nu poate fi oprit: Foloseste INTELIGENTA ARTIFICIALA si ramane in stare latenta in sistemele informatice

Un nou tip de virus a facut ravagii in Spania. Cel mai recent atac cibernetic cu ransomware din aceasta tara a fost extrem de diferit de restul, folosind inteligenta artificiala.

Inteligenta artificiala redefineste societatea moderna

Inteligenta artificiala exista pentru a completa si imbunatati capabilitatile umane, avand un potential unic care poate fi valorificat pentru a facilita transformarea digitala intr-o societate definita de automatizare si solutii inteligente. Aceasta e vazuta ca fiind urmatorul pas in dezvoltarea domeniului care va aduce o revolutie in creativitate si productivitate sau, de catre oponenti unii dintre ei pionieri tehnologici la randul lor) ca fiind o tehnologie controversata, ce poate fi scapata de sub control la un moment dat.

Inteligenta artificiala, la nivelul medicilor in privinta diagnosticelor

Lumea se schimba, inclusiv lumea medicala. Tehnologia isi face loc tot mai mult pe relatia pacient - medic. Inteligenta artificiala a ajuns la acelasi nivel de competenta cu cadrele medicale atunci cand vine vorba de stabilirea unui diag and 172;nostic pe baza analizelor imagistice.

Putin vrea ca Rusia sa fie lider in domeniul inteligentei artificiale si cere un cod de conduita

Vladimir Putin a pledat sambata pentru introducerea de noi reguli pentru dezvoltarea inteligentei artificiale, insistand pe luarea in considerare a unui nou cod de conduita de catre experti si companii. Oricine care poseda inteligenta artificiala va avea avantaje competitive enorme, iar Rusia trebuie sa fie un lider in acest domeniu, a mai sustinut el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )