Libnet.ro
UNICEF

05:45

Putin a semnat legea anti-fumat: Iata care sunt cele mai dure restrictii pentru fumatorii din Rusia

Antena3 Antena3,
Putin a semnat legea anti-fumat: Iata care sunt cele mai dure restrictii pentru fumatorii din Rusia

Legea care interzice fumatul in locuri publice a intrat in vigoare, astazi, in Rusia, scrie Ria Novosti Astfel, de la 1 iunie, rusii nu mai au voie sa fumeze in cladirile guvernamentale, spitale, scoli, spatii. continuă pe Antena3

SALARIILE REALE din companiile de stat. Vezi care sunt castigurile FABULOASE ale directorilor ...

Ministerul Finantelor Publice a publicat, vineri, salariile din companiile de stat. Printre cele mai mari indemnizatii lunare castigate la stat se numara cea a directorului companiei TAROM, 16. 622 de euro pe luna, a directorului CFR SA - 14. 570 euro pe luna si a directorului Postei Romane, care castiga 12. 834 de euro pe luna. Potrivit anexelor publicate, iata care sunt cele mai mari salarii din companiile de stat: - directorul TAROM: 16. 622 de euro pe luna - directorul CFR SA: 14. 570 de euro .

Presedintele Basescu a promulgat in urma cu putin timp legea. CCR a decis ca modificarile aduse sunt constitutionale

Presedintele Basescu a semnat decretul de promulgare a legii pentru modificarea Statutului cadrelor militare, care prevede ca militarii pot fi mentinuti in activitate dupa implinirea varstei de pensionare,.

Vicepresedintele Parlamentului European, la Antena 3. Daca poporul roman isi doreste solidaritate, atunci trebuie sa voteze forte politice romane care sunt solidare

Miguel Angel Martinez, vicepresedintele Parlamentului European, este invitatul unei Editii Speciale de la Antena 3. ASCULTA LIVE DECLARATIILEAcestea sunt cele mai importante declaratii ale oficialului european: -.

Ponta nu stie ce a ajuns la presa cu salariile directorilor, care sunt de fapt ...

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa referitor la indemnizatiile directorilor din companii de stat, date transmise chiar de Guvern, si afirma ca in sedinta Cabinetului a fost discutat un tabel care includea de fapt sume propuse pentru bugetul pe acest an in firme de stat. Nu stiu exact ce a ajuns la dumneavoastra, azi ministrului Bugetului a prezentat propunerile pentru bugetele pe 2013, iar aceasta era o analiza din sumele propuse pentru a fi prevazute in bugetul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )