Libnet.ro
UNICEF

15:15

Putin si Zelenski au vorbit la telefon despre armistitiul care incepe intre Rusia si Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putin si Zelenski au vorbit la telefon despre armistitiul care incepe intre Rusia si Ucraina

Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au vorbit duminica la telefon despre conflictul din estul Ucrainei. Cei doi si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi, au anuntat birourile acestora, conform Reuters, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei. Unarmistitiu ar putea incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters.

Trump a discutat cu Putin, la telefon, despre controlul armamentului si despre COVID-19

Presedintele american Donald Trump i-a spus omologului sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire la telefon, ca doreste sa evite o cursa a inarmarii costisitoare cu Rusia si China si ca spera la progrese in negocieri cu privire la controlul armamentului, a anuntat Casa Alba, relateaza Reuters.

Ce scrie in Biblie despre stangaci. Top 5 mistere despre persoanele care scriu cu mana stanga

Conform unor statistici, 12% din populatia globului este stangace. Din cauza numarului mic de stangaci, producatorii de gadgeturi sau ustensile de gatit nu concep produse pentru nevoile lor. Top 5 curiozitati despre persoanele care scriu cu mana stanga. Ce scrie in Biblie despre stangaci. Aristotel, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Mozart, Charlie Chaplin, Bill Gates si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )