Libnet.ro
UNICEF

18:15

Putini stiu ca sunt casatoriti si au doi copii! Cine e sotia lui Cristian Leonte

B1 B1,
 Putini stiu ca sunt casatoriti si au doi copii! Cine e sotia lui Cristian Leonte

Intr-un interviu pentru unica. ro, Cristian Leonte a dezvaluit mai multe detalii din viata de familie. intrebat cum e viata intr-o casa cu doi oameni de televiziune si doi copii mici, acesta a. continuă pe B1

Mama s-a dus pana la vecini sa ia niste lapte. Cei doi copii au ramas cuminti in casa sa o astepte. insa cand a intrat, femeia a avut un soc: Avea manutele reci!

Doi copii de 1 si 4 ani, din Arges, au murit, aseara, intoxicati cu fum. Mama le facuse focul in casa si a plecat, in vecini, dupa lapte. Baieteii s-ar fi jucat la soba, iar o scanteie a.

Doi copii din Arges au murit dupa ce casa in care locuiau a lat foc

Tragedie in comuna argeaseana Uda, unde unde o casa a luat foc luni seara. Doi copii, unul de un an si sapte luni si altul de trei ani, au murit intoxicati cu fum.

Doi copii din Arges au murit dupa ce casa in care locuiau a luat foc

Tragedie in comuna argeaseana Uda, unde o casa a luat foc luni seara. Doi copii, unul de un an si sapte luni si altul de trei ani, au murit intoxicati cu fum.

Caz dramatic in Arges. Doi copii au murit intoxicati cu fum-VIDEO

Doi copii, de 1 si 4 ani, din judetul Arges, au murit intoxicati cu fum. Au ramas singuri pentru cateva minute si, din pacate, au fost ultimele clipe pentru ei! Mama le facuse focul.

Vestea care zguduie Biserica Catolica: Are de fapt o familie secreta si doi copii

Seminarul Legiunea lui Christos a anuntat vineri ca parintele Oscar Turrion, rectorul institutiei, a decis sa paraseasca preotia, dupa ce a recunoscut ca are doi copii. Parintele Turrion era rectorul.

Tragedie intr-o familie din Arges. Doi copii au murit intoxicati cu fum, in urma unui incendiu

O mama din judetul Arges si-a gasit fara suflare cei doi fii, cu varste de doi si patru ani. Femeia a sunat disperata la 112, insa a fost prea tarziu. Potrivit libertatea. ro, incidentul.

Politistul-erou de la Transporturi care a salvat 3 persoane de la inec. O femeie tinand de mana doi copii s-a aruncat in Borcea

Un politist de la Transporturi nu a stat o secunda pe ganduri duminica dupa-amiaza cand a vazut o femeie care tinea de mana de copii disparand in apele Borcei. Politistul a sarit numaidecat in apa, salvand cele trei persoane.

UPDATE Politistul-erou care a salvat 3 persoane de la inec. O batrana si cei doi copii s-au aruncat in Borcea dupa ce au baut soda caustica. Filmul interventiei

Un politist de la Transporturi nu a stat o secunda pe ganduri duminica dupa-amiaza cand a vazut o batrana alaturi de alti doi adulti, disparand in apele Borcei. Politistul a sarit numaidecat in apa, salvand cele trei persoane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )