Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce a putut spune Lidia Buble despre Razvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Playtech Playtech,
Ce a putut spune Lidia Buble despre Razvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Ce a postat pe retelele de socializare Lidia Buble a starnit curiozitatea fanilor. Admiratorii artistei au ramas muti de uimire. Ce a vrut sa spuna vedeta si cui i-a adresat mesajul. Dupa ce s-a despartit de prezentatorul Razvan Simion, de mai bine de zece luni, Lidia Buble a postat un mesaj pe retelele de socializare, . continuă pe Playtech

Ce i-a transmis Lidia Buble lui Razvan Simion, la 7 luni de la despartire. Prezentatorul de la Antena 1 va fi uimit

Despartirea dintre Lidia Buble si Razvan Simion genera un adevarat val de stupoare. Desi cei doi se afisau ca fiind fericiti, in spatele usilor inchise era cu totul altceva. La aproape un an de la despartire, Lidia Buble inca mai are sentimente pentru Razvan. Cel putin asa a lasat sa se inteleaga, prin raspunsurile date .

Ce a putut spune Viorica de la Clejani despre covid-19. Ce solutie are impotriva virusului

Nici Viorica de la Clejani nu pare sa creada in existenta virusului covid-19. Aceasta a facut o serie de declaratii controversate in emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Ce a putut spune Viorica de la Clejani despre covid-19 De altfel, Viorica de la Clejani s-a laudat mereu cu familia sa si cu cei .

Lidia Buble a renuntat la inhibitii. Imaginea cu care si-a innebunit fanii

Lidia Buble socheaza din nou, prin aparitiile sale pe retelele de socializare. Nu ar fi prima data cand fanii au parte de astfel de momente din partea artistei. Dar, parca de data asta a fost un pic mai mult, decat de obicei. Lidia Buble incinge spiritele pe retelele de socializare De cand s-a despartit de .

Ce spune initiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici stie toate raspunsurile

Numele, data, luna sau anul nasterii, pana si initiala prenumelui toate influenteaza personalitatea unui om. Numerologul Mihai Voropchievici a ales ca subiect de discutie initiala prenumelui. Mihai Voropchievici, despre cum influenteaza initiala prenumelui personalitatea Literele A, J si S corespund numarului 1, numar ce reprezinta autoritate, vointa, independenta, individualism, pentru ca trebuie sa ai .

Ce spune Denise Rifai despre Dan Negru dupa ce acesta a umilit-o in propria emisiune

Denise Rifai a vorbit despre emisiunea in care l-a avut partener de dialog pe Dan Negru, marturisind ca acesta a fost un invitat imprevizibil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )