Libnet.ro
UNICEF

01:05

QA: CINCI dosare care o ingroapa pe Elena Udrea

Antena3 Antena3,
QA: CINCI dosare care o ingroapa pe Elena Udrea

Alesandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata seara a emisiunii QA, toate cele cinci dosare in care apare numele Elenei Udrea, fara sa fie insa anchetata in vreunul dintre ele. Este vorba. continuă pe Antena3

Adrian Radulescu: Colegii insista ca Elena Udrea sa ramana la sefia PMP

Membrul PMP Adrian Radulescu a declarat luni la o emisiune TV ca Elena Udrea va ramane la sefia PMP in urma unui vot de incredere. Elena Udrea a declarat luni dupa amiaza, intr-o conferinta la Palatul Parlamentului, dupa sedinta Colegiului National al PMP: Raman in PMP, dar nu mai candidez. Raman ca simplu membru. Sunt deputat in PMP, raman deputat in PMP si voi avea acelasi rol de a sustine proiectele partidului.

Elena Udrea, la Adevarul Live: Ponta nu vrea sa-i dea casa lui Basescu, fiindca e suparat pe el

Presedintele PMP, Elena Udrea, a vorbit la Adevarul Live despre situatia fostului presedinte Traian Basescu, in contextul in care acesta trebuie sa aleaga una dintre locuintele puse la dispozitie de catre Guvern pentru fostii sefi de stat.

Adevarul Live, ora 12.00: Elena Udrea, despre viitorul politic al PMP si coabitarea Ponta-Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, va explica, la Adevarul Live de la ora 12. 00, care sunt motivele care au facut-o sa declare ca nu mai vrea sa fie presedintele partidului.

Elena Udrea, la Adevarul Live: I-am spus domnului Basescu ca renunt la sefia PMP. M-a intrebat ce facem mai departe

Presedintele PMP, Elena Udrea, a vorbit, la Adevarul Live , despre motivele care au facut-o sa declare ca nu mai vrea sa fie presedintele partidului, dar si despre planurile de viitor ale presedintelui Traian Basescu.

Cu cine se iubea Elena Udrea. Dezvaluirea, facuta de un personaj politic foarte cunoscut

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a facut o dezvaluire de senzatie in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. Tribunul nu se afla la prima abatere in cazul buzoiencei. De-a lungul timpului, C. Tudor.

Politic Show: Cati bani a primit Elena Udrea de la stat pentru terenul Ioanei Basescu; Geoana vrea sa se duca cu platforma la Congresul PSD si sa candideze la sefia partidulu; SOV: Oprea este supranumit in cercurile noastre Gabi minte mica

DW: Obama, un discurs impresionant. Barack Obama s-a prezentat din nou in forta: dispus sa intre in lupta, sa atace, sigur de sine. A aratat ca nu se lasa intimidat de republicani, ba dimpotriva i-a amenintat ca va face uz. Dragnea, despre motivele pentru care Geoana si Vanghelie au fost exclusi din PSD: Toata lumea a stiut ca au sabotat partidul, altfel nu exista un vot in unanimitate. Au fost multe motive, dar cel mai important.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )