Libnet.ro
UNICEF

13:30

QA. Ioana Basescu, notarul afacerilor de milioane de euro

Antena3 Antena3,
QA. Ioana Basescu, notarul afacerilor de milioane de euro

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea QA succesiunea de acte si operatiuni prin care magazinul Ikea din Bucuresti a fost preluat de Puiu Popoviciu de la firma mama din Suedia. Respectivele acte au fost. continuă pe Antena3

Basescu, MOSIE de 6 milioane euro. Cum si-a bagat fostul presedinte familia in dosare penale

Terenul lui Basescu de la Nana valoreaza acum in jur de 6. 000 de euro, de patru ori mai mult decat a dat Ioana Basescu pe el, in 2013. Conform anunturilor de pe site-urile de imobiliare, terenul extravilan se.

Licitatie de peste 17,6 milioane euro: Ministerul Sanatatii vrea sa implementeze un sistem IT de telemedicina pentru zonele rurale

Ministerul Sanatatii vrea sa implementeze un sistem informatic de telemedicina pentru zonele rurale care nu au acces la servicii specializate de ingrijire medicala, contract cu o valoare estimata de 78,3 milioane lei inclusiv TVA - 17,6 milioane euro), potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Sistemul va asista medicul de familie in rezolvarea episoadelor medicale pentru pacientii proprii prin implicarea unuia sau mai multor medici specialisti aflati in alte locatii geografice si vizeaza cinci milioane de pacienti si 10. 000 de medici.

Deficitul balantei comerciale a scazut cu 76,2 milioane euro in ianuarie

Deficitul balantei comerciale s-a situat, in ianuarie, la 176,4 milioane euro, mai mic cu 76,2 milioane euro decat cel inregistrat in luna similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), trimis astazi redactiei.

Proiectul Ro-Net de peste 85,6 milioane euro: Cand vor putea fi conectati la internet circa 400.000 de romani din 783 de localitati defavorizate

Telekom Romania trebuie sa dezvolte pana la sfarsitul acestui an o retea de internet de banda larga in 783 de localitati defavorizate din tara, insa proiectul, in valoare de 85,6 milioane euro, nu presupune si conectarea la internet a celor aproape 400. 000 de locuitori din aceste zone. Dupa ce va finaliza reteaua, Telekom o va opera pentru 18 ani, conform contractului de concesiune castigat cu statul, dar conectarea la internet a clientilor finali o poate face orice operator care inchiriaza capacitate in aceasta retea. Bineinteles ca avem tot interesul sa conectam clientii finali, insa exista o perioada de 6 luni dupa implementarea retelei in care noi nu avem voie sa facem acest lucru, a precizat joi Ovidiu Ghiman, director executiv pe segmentul business in Telekom Romania.

Strategia Telekom Romania pentru 2015: Investitii de peste 160 milioane euro in retea, o parte din buget venind din vanzarea unor imobile si a vechii infrastructuri de cupru/Vanzarea Palatului Telefoanelor nu este o prioritate

Conducerea Telekom Romania a anuntat joi ca va investi peste 160 milioane euro in 2015 in dezvoltarea retelei si a serviciilor, o parte din acest buget urmand sa vina din vanzarea unor proprietati si a vechii infrastructuri de cupru. 'In 2015, fiecare metru de tehnologie veche valorificata, precum cuprul, va fi transformat intr-un altul nou, modern, precum tehnologia FTTH n. a fibra optica)', a spus Nikolai Beckers, CEO al Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Intrebat daca Palatul Telefoanelor va fi vandut in acest an, Beckers a spus ca a existat o licitatie care s-a incheiat si cladirea nu a fost vanduta. Actionarii vor relua discutiile pe acest subiect, dar nu este o prioritate pentru acest an.

Telekom Romania vrea sa investeasca peste 160 milioane euro in retea

Telekom Romania a anuntat astazi planurile pentru 2015, care implica investitii in tara noastra de peste 160 milioane euro in dezvoltarea infrastructurii de comunicatii, ca sa stimuleze convergenta fix-mobil, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Sotia lui Sandu Anghel sustine ca familia sa i-a dat lui Mircea Basescu 600.000 de euro

Sotia lui Sandu Anghel, Fanica, sustine ca familia sa i-a dat lui Mircea Basescu 600. 000 de euro pentru a-l scoate din inchisoare pe sotul sau, dar pentru ca acest lucru nu s-a intamplat ei au cerut sa le fie returnati toti banii, primind insa doar o.

2,15 milioane euro pentru fetele lui Berlusconi. O romanca, recompensata cu 40.000 de euro pentru participarea la petrecerile fostului premier

Silvio Berlusconi le-a platit in total 2,15 milioane de euro celor 20 de tinere, printre care si o romanca, invitate la petrecerile sale in perioada 2010-2014, sustin procurorii italieni, citati de La.

Enel Green Power, profit in scadere cu 32%, la 359 milioane euro

Profitul net al grupului Enel Green Power EGP) a scazut anul trecut cu 32%, la 359 de milioane de euro, de la 528 de milioane de euro in 2013, excluzand rezultatele din operatiuni discontinue, in scadere cu 22,3%), arata un comunicat remis azi redactiei.

INS: Deficitul comercial s-a situat la 176 de milioane de euro in luna ianuarie. Exporturile cresc mai rapid decat importurile. Ce vindem cel mai bine

Exporturile au crescut in ianuarie cu 6,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 4,18 miliarde euro, iar importurile au avansat cu 4,1%, la 4,36 miliarde euro, astfel ca deficitul comercial s-a plasat la 176,4 milioane euro, mai mic cu 76 milioane euro decat cel din ianuarie 2014, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )